1 entry daha
  • bir zamanlar yalancı tanık bulmaya kastırdığına, yalancı şahitlik yaptırabilmek için adam ayarlamaya çalıştığına dair belgelerle gündeme gelen, şimdi fiilen kaçak pozisyonunda bulunan cumhuriyet ve atatürk sevicisi. hatta o kadar büyük bir sevgi sahibidir ki, kendi söylediklerini bu sevgiye atfen inkar edebilecek, bunu e mailler ile kendisi gibi o yolun yolcularından isteyebilecek kalibrede birisidir.

    hakkında hiç bir dava bulunmayan insanlara "kaçak" diye iftira atmakta gün sektirilmeyen sözlükteki başlığının bu kadar tenha kalmasının sebebi sanırım suserlerin çoğunluğunda da aynı "seviyede" sevgi ortaklığıdır. bakalım ilgili davalar ilerledikçe daha ne hoş sürprizlerle karşılaşacağız.

    hoş, yerden çıkan silahlara "boru", ihanet belgelerine "kağıt parçası" denebilen bir ülkede hangi sürpriz çıksa yine kafasını kuma gömdüğü halde sağa sola "yobazlaarrrrr", "gericileeerrr", "hainleeerrr" falan diye ünleyebilecek radyasyon aydınlanması geçiren aydın kişicikler bulunmasından doğal bir şey yoktur sanırım. ama dikkat edilsin çamur radyasyonu emer diye, kafalarını kumdan çıkarıp daha iyi gelir sanıp çamura sokmasınlar. çamurluk yapmak başka şeydir, kafayı çamura bulamak bambaşka.

    hadi canlarım, unutmayın ve karıştırmayın, somurtan adama tıklayın.
8 entry daha
hesabın var mı? giriş yap