2 entry daha
  • on beş gün önce ilk dozunu aldığım ilaçtır.as hastaları üzerinde mucizevi etkiler gösterir. uzun vadede yan etkileri olarak neler çıkar bilemiyorum.fakat ilk doz'da bile vücudunuzda olan etkisi inanılmazdır çok hızlı şekilde vücuda yayılır.ilacı aldığınız ilk sabah ağrısız sızısız yataktan zıplayarak kalkar ve gelişime şaşırıp kalırsınız.unutmadan söyleyeyim ilacın hastalığı tamamen ortadan kaldırması gibi birşey söz konusu değil yalnızca ağrılarınızı giderip hastalığınızın ilerlemesini %90 lık bir oranla önlüyor.

    bu ilacı sırf yan etkilerinden korktuğu için kullanmayan , sabah tutulmalarından bir türlü kurtulamayan ,dizindeki şişliklerden ötürü yürüyemeyen hastalar var.çünkü ilaç nadir de olsa vücuttaki kanser riskini çoğaltabiliyor.ayrıca tüberküloz'uda tetikliyor.fakat size bunun için göğüs cerrahisi bölümü en az 9 ay boyunca kullanmanız gereken i.n.h isimli bir ilaç yazıyor ve bunu kullanıyorsunuz. ilacın kullanım süresi boyunca her kullanımdan önce birçok test yaptırıp uzman doktorlara tekrar muayene olmanız gerekmektedir.iyi bir hekimin deneteminizi sıkı bir şekilde gerçekleştirmesi gerektiği şakaya gelmeyecek ağar bir ilaçtır.

    ilacı kullanmadan önce size ve refakatçinize ilacın yan etkilerinin olabileceğine dair bir taahhütname imzalatıyorlar.daha sonra raporunuzla birlikte ilacınızı satın alıp gerekli tetlikler yapıldıktan sonra kullanabiliyorsunuz. çok pahalı bir ilaçtır.ilk dozunun aylık giderleri eğer sağlık sigortanız yoksa yaklaşık 15.bin lira civarında tutuyor ama eğer ssk lıysanız yüce sosyal devletemiz bunun tamamını karşılıyor. aksi takdirde insanların bu masrafa dayanabilmesi mümkün değildir.

    birçok sitede bu ilaçla ilgili şaibeli yazılar gördüm.fakat kullanacak insanların bence gözünü birşekilde karartması gerekiyor.ağrılardan kurtulmaktan ziyade bence burada önemli olan ilacın üzerinizdeki hastalığın ilerlemesini önlemesidir.zaten ilerlemesini önlemeyecek bir ilaç olsa bence bu kadar riski almaya değmez. fakat as hastalığının ileri evreler de insanı adeta çalışamayacak hale getirdiğini hemen hemen bu hastalıkla yaşayan herkes bilir.
8 entry daha
hesabın var mı? giriş yap