5 entry daha
  • pek sağlıklı ve beklenmedik derecede lezzetli bir tahıl ürünü. kaseye doldurup kahvaltıda ya da televizyon karşısında yenebileceği gibi küçük gofret boyutundaki granola bar'larla da her yere taşınabilir özelliği vardır.

    bu granola bar denen nane, özellikle abd toplumunun algısında yer etmiş bir tüketici stereotipinin parçasıdır. tree hugger'lar, neo hippiler ya da aynı anda bunların ikisi birden olan kişileri tanımlamak için kullanılan iki üründen biridir granola bar. ikilinin diğer elemanı birkenstock sandaletlerdir. bunun dışında yeri gelir güneş enerjisi, yeri gelir toyota prius, ne bileyim bir has pamuktan yapılma elbise falan da katıldı mıydı bu resme kompozisyon pek tamam olur.

    bu arada bu granola bar'ları türkiye'de her yerde bulmak çok kolay olmaz maalesef. starbucks'larda kasanın yanında görülebilir, bir de gümüşsuyu'nda alman konsolosluğu'nun sokağında bir bakkalda satılmaktadır. onun dışında büyük marketlere gitmek gerekebilir. kahvaltılık, kutulu olanlar arasında ise fiyat/lezzet eğrisi en optimumda olan doğa'nın ballı çıtır granolasıdır. o da her yerde bulunmayabilir, ancak migros'larda bolca bulunmaktadır.
60 entry daha
hesabın var mı? giriş yap