4 entry daha
  • goosebumps

    akşamüstü, haberlerden önce show tv'de yayınlanırdı. çok pis korkmuşluğum vardır, yani ananıski diye tırsarak seyrettiğimi hatırlıyorum tabii o zaman ananıski demiyordum ama yine de bi tepki veriyordum herhalde. fenaydı, o dönem atv'de de süper baba'nın tekrarları bölümleri dönüyordu aynı zaman diliminde apartmanın en üst katındaki komşunun evinde bu ikisini seyrederken ki halimi hatırlıyorum şimdi. niye komşunun evi, niye ikisi birbiriyle ilişkili bilemiyorum. belki ayrı zamanlarda ayrı mekanlarda seyretmiştim ama şuan zihnim öyle tamamlıyor anıyı.

    neyse, aradan yıllar yıllar geçip birkaç ay öncesine geldiğimde bu dizinin adını unutmuş ama aklımdaki kalmış birkaç ürkütücü sahnesiyle hatırlamaya çalışıyordum, ee tabii artık elimizde imkan da vardı; çocukluk dizimi indirme imkanı. aramaya inandım ve sonunda buldum, artık çocukluğumdaki gibi korkmayı özlediğimde goosebumps açıp seyrediyorum.

    seyrederken aklıma, o eski apartmanın ikinci katındaki daire geliyor, küçük salon, vitrindeki kitaplar, kitapların arasında eski tip tüplü televizyon ve onun birkaç ayda bir kırıldığı için yenisi alınan kumandalarından biri; hani şu aldığında ses ve kanal tuşlarını bulmak için beş dakika uğraştığın türden yan sanayi kumandalardan biri, ve ben; bunların yanında halıya uzanmış küçüklüğüm, o kadar yakından seyrediyorum ki gözüm bozulacak. show tv'nin o epik jenerikleri ve 90ların son çeyreği.

    yaşlandık be sözlük.
210 entry daha
hesabın var mı? giriş yap