10 entry daha
  • müthiş sesi olan evsiz bir adamdı, ama artık değil. 1993'te çalıştığı radyodaki işini, evini, her şeyini, içki ve uyuşturucu bağımlılığı yüzünden kaybetmiş. son günlerde videosu youtube'da 13 milyon civarında tıklandıktan sonra iş teklifleri yağmaya başlamış. önce bir radyoya konuk olarak çıkartıyorlar, orada canlı yayında cleveland cavaliers'tan teklif geliyor, daha sonra da devamı. cavaliers'ın teklifinin yanısıra, kraft foods, kraft macaroni & cheese ürünü için anlaşma imzalatmış bile. o ürünün resmi sesi olmuş. hatta reklam kaydı yapılmış ve bu pazar gününden itibaren yayınlanmaya başlayacakmış.

    bunların hepsi geçtiğimiz 3 gün içerisinde gerçekleşiyor. aşağıdaki ilk videoda da bahsediyorlar zaten. ama bu işe ne kadar sevindiğimi bir ben biliyorum, inanılmaz mutlu oldum lan. herkese böyle şans gülsün.

    ayrıca ilginç bir not; adamın tam 7 kızı, 2 oğlu varmış. nedenini bilmiyorum, ama hiçbirinin babalarına sahip çıkmaması gerçekten kötü. ama hala çocuklarına selam yolluyor, onları sevdiğini söylüyor. karakteri de sesi gibi. sokaklarda kimbilir daha kaç tane böyle güzel insan var, ama hepsi böyle şanslı değil işte.

    dün yayınlanan yeni röportajı için; http://www.youtube.com/watch?v=lacifiasii4
    annesiyle kavuşma anı için; http://www.youtube.com/watch?v=6c3bx69pel4
6 entry daha
hesabın var mı? giriş yap