472 entry daha
  • biraz önce biletix müşteri hizmetlerine yazdığım, biletix hakkındaki düşüncelerimi yansıtan mesajım aşağıda. büyük konuşmak gibi olmasını da istemiyorum ama, biletix'le bir daha işim olmaz!

    ----------

    bugün biletix'den ilk defa satın alma yapacaktım gelecek hafta perşembe günü yapılacak oi va voi konseri için. fakat;

    1.sanal kart kullanıyorum internet alışverişlerimde. sizin "kurallar" bölümünüzde, sanal kartın bana ait olduğunu, bankadan alacağım bir belge ile ispat etmem gerektiği, aksi takdirde biletin bana verilmeyebileceği (verilmeyeceği de değil de, verilmeyebileceği?? ne demekse??) yazılıydı. ilk sorum da şu olacak: sanal kartımdan çekim yapıyorsunuz. kart sahibi ismi bilgisi sizde mevcut. eh, bileti alırken kimlik de ibraz ediyorum. ismimi de görüyorsunuz. bu ikisini eşleştirme yetisine sahip değil misiniz? senelerdir sanal kartımı kullanırım internetten yaptığım alışverişlerde, böyle bir belge istendiğine ilk kez şahit oldum! tamamen saçma ve son derece itici bir uygulama!

    2.bilet ücreti 50tl. 5.50tl hizmet bedeli alınıyor. peki 4.00tl işlem ücreti ne oluyor?

    netice itibariyle, bileti siteniz üzerinden almaktan vazgeçmekle birlikte biletix.com'dan da ileride de kesinlikle alışveriş yapmayı düşünmüyorum.

    umarım ileride diğer potansiyel müşterilerinizi de sitenizden bu şekilde uzaklaştırmamak adına değişikliğe gidersiniz.
1490 entry daha
hesabın var mı? giriş yap