6 entry daha
  • bazı adamlar vardır, hatta daha çok babadır bu adamlar. sert görünüşlü ama içinde aslan yatan cinsten, ailesiyle birlikte zaman geçirmeyi çok seven, pazarları çoluğu çocuğu toplayıp pikniğe, şehrin güzel yerlerine giden babalardan.

    gençliğinde, kendi parasını kazandığında aldığı ilk araba bir renault olmuştur. e kendi arabası, kendi parasıyla da aldı, deli gibi aşık arabasına. bir renault teknik servisiyle de gele gide ahbap olmuş, arabasını kendinden başka tek emanet edeceği yer orasıdır.

    gel zaman git zaman, işler büyümüş, renault'un yeni modelleri çıkmış, renault 11'den clio'ya, clio'dan da megane'a terfi etmiştir. artık bir renault uzmanı olmuştur. stepnesinin, silecek suyunun, yeri bellidir. bir modelden diğerine geçtiğinde hiç sıkıntı çekmeyecktir. hatta mecburen başka bir marka araba kullandığında 30 yıllık eşine ihanet etmiş gibi hissedecektir.

    yıl olmuş 2011, çalışmış didinmiş, çocuklar da okullarını bitirmiş, elleri iş tutmaya başlamış. kendisine zaman ayarmanın sırası gelmiş. kenarda da üç beş bir şeyler var. bakıyor etrafta süper görünümlü, son model şık araçlar, "kim bilir ne özellikleri vardır, sürüşü nasıldır, evine dönerken, hep o biraz zorladığı viraja onlar nasıl girecektir?" gibi sorular eşliğinde beyninin bir köşesinde yeni araç alma fikri yer etmiştir.

    bir cumartesi gider tüm araçlarını aldığı tanıdık renault showroomuna, yerinde inceler araçları. 2011 lagunalar hemen gözüne çarpar, spor modeli vardır çok şıktır ama "eş dost ne der, yaşımızı başımızı aldık?" düşüncesiyle hiç yaklaşmaz bile. 2.0 dizel full laguna aklına yatmaktadır. hemen gider tanıdığı teknik servise, öğrenir, dizel hakkında bilgi alır.

    eşiyle de konuyu konuştuktan sonra gider aracı alır. artık önünde bildiği alışkın olduğu o renault'lardan bambaşka bir araç vardır, düğmeler, sürüş yardımcıları, cd çalar, navigasyon.. tüm bu özellikleri görünce biraz pişmanlık duyar aracı seçtiği için ama tüm bunlara alışınca da yıllardır renault'dan başka araç tercih etmemesine yanar.
53 entry daha
hesabın var mı? giriş yap