• lig tv'nin ünlü simalarından biri. takıntılı bir şahıs. futbolmatik isimli programında deniz gökçe ile beraber istatistikler üzerinden gelecek haftanın yorumunu yapıyorlar.

    lakin, kubilay beyefendi, karşısındakini dinlemekle uzaktan yakından alakası olmayan, "aman dinamik olayım, deli görüneyim" derken, karşısındakinin sözünü kestiğini bile farketmeyen, program boyunca kendi söyleyeceğini söylemekten öte bir derdi olmayan bir insan. deniz gökçe neden orda, neden bu adama katlanıyor onu da anlamış değilim.

    adamın kendini öne çıkarma takıntılarından biri de artık ne doktoruysa, doktorluğunu habire milletin gözüne, kulağına sokması. bir şey anlatacak mesela:

    deniz gökçe: yav bu istatistik şöyle olmasın sakın?
    kubilay: olur mu hocam, ben bunlara haftalarımı veriyorum. sonra gelip sen ne yaptın doktor demezler mi? (kubilay bey falan demiyorlar, doktor diyorlar, sanki dünyadaki tek doktor kendisi)

    ayrıca kubilay efendinin fenerbahçe'li olduğu da gayet ortada. fenerbahçe analiz(?)'lerini yaparken adam teknik direktör kesiliyor, taktik veriyor, uyarılar yapıyor ama ekrana yazdığı mesajlar şöyle: "buradan gol atarsın fener", "aman fener dikkat, sağdan yeme", "kanarya sen uçarsın bu defansın üstünden", "waşingtong'u oynat bu maç kesin golü var"...

    öyle de ne oldum delisi bir insan; akıl fikir, irfan, irade, kişilik, karakter diliyorum kendisine.
138 entry daha
hesabın var mı? giriş yap