• devletin resmi belgesine göre fethullahçı olduğu tescilli bir emniyet müdürünün (ki kendisi bugün ankara’da emniyet istihbaratın başındadır) trabzon’dayken kurup, besleyip, idare edip, yönlendirdiği bir istihbarat timinin (erhan tuncelyasin hayal) işlediği hrant dink cinayetini fethullahçılardan uzak tutmak amacıyla “bi ermeni var” adlı bir dezenformasyon kitabı yazmış olan şahsiyet. (bkz: en iyi savunma saldırıdır)

    suikast ihbarlarının ulaştığı makamlardan biri olan trabzon jandarmasının başında olan albay ali öz’ün veli küçük’le çekilmiş bir fotoğrafı bulunmuş. (ergenekon tiyatrosuna veli küçük’ün seçilmesi türkiye’de en çok şahısla fotoğrafı olan kişi olduğu için olsa gerek.) demek ki neymiş? suikasti ergenekon düzenlemiş.

    la olum, ogün, erhan, yasin nerde yaşıyo? trabzon’da..
    trabzon ney? şehir.
    hrant dink nerede yaşıyordu? istanbul’da..
    istanbul ne? şehir.
    cinayet nerde işleniyo? şehirde.

    peki, jandarma ne arar la şehirde?

    hrant dink suikastiyle ilgili öncelikle emniyetteki fetoculara işaret eden onlarca işaret varken, o işin çözülmemesi için en çok kasan birim emniyetken (kitapta dahi öyle olduğu kabul ediliyor), fetocuların emniyette ne denli etkin olduğu bilinirken, bu ne lahana turşusu?

    hem mumcu, üçok, aksoy, kışlalı, hablemitoğlu, dursun suikastleriyle ilgili olarak dinciler suçlandığında, “müslümanlar olamaz. suikastten kimin çıkar sağladığına bakmak lazım” diye feveran edenler fetocu bülbüller değil miydi? şimdi dut mu yediler?
78 entry daha
hesabın var mı? giriş yap