5 entry daha
  • nezih kitabevi nefret suçları temalı ajanda hakkında akıllara zarar şöyle bir duyuru yapmış sitesinde;

    "sayın ilgili,

    9 mağazası ile her gün müşterilerine, yaklaşık 110.000 çeşit ürün sunan kurumumuz, tüm faaliyetlerini, türkiye cumhuriyeti yasaları ve ulu önderimiz mustafa kemal atatürk’ün çizdiği ilke ve düşünceler doğrultusunda yürütmektedir.

    metis yayınları tarafından hazırlanan, kurumumuzun hiçbir şekil ve şartta, hiçbir ilgisinin bulunmadığı, sadece mağazalarımızda değil, bugün ülkemizde basılı yayın satış ve dağıtımı yapan diğer tüm şirket ve kitapevlerinde de satılan söz konusu ajanda ile ilgili olarak, gerek ajanda içeriği üzerinde yapmış olduğumuz inceleme ve gerekse sayın müşterilerimizin tarafımıza iletmiş oldukları yorum ve görüşler doğrultusunda derhal söz konusu ürünün satışına son vermiş ve bu konuda, tüm yasal haklarımız saklı kalmak kaydıyla,ilgili yayınevine de bilgilendirme yapmış bulunmaktayız.

    kurumumuz ilkeleri doğrultusunda, söz konusu ajandaları iade etmek isteyen müşterilerimize ürün bedeli iadesi yapılacaktır.

    bilginize saygıyla sunarız.

    nezih kitap"

    http://www.nezih.com.tr/duyuru.htm

    kafaları bayağı güzel zannedersem. ondan sonra da "biz düşünce özgürlüğünden yanayız, sansüre karşıyız" falan filan. evet karşıyız "ama" resmi ideolojimizin kırmızı çizgilerinden çıkmamak kaydıyla...
74 entry daha
hesabın var mı? giriş yap