58 entry daha
  • açık ve seçik bir şekilde beyan ederim ki her eve lazımdır bu alet, en azından benim ikamet ettiğim evlere bundan gayrı..

    diğer bilumum "designed in california, made in chine" apple ürünleri gibi estetiği göz dolduruyor.. al biblo olarak koy kenara..

    bundan öte ne sunar?

    mesela ideal media center olur.. bağlarsın 2 tb harddiskini, kurarsın plex,xbmc ya da türevi al sana bütün filmlerini, dizilerini sezon ve bölümlerine kadar organize etmiş bir media center.. akuple et transmission la (torrent programı) yayınlandıkça indirsin dizilerini otomatik..

    taşa vursan gitmem demeyen minimizi şu ana kadar lcd monitör, lcd tv ve projektörle denedim.. hepsini şıpadanak tanıdı bütün çözünürlük ve renk profillerini kendiliğinden koydu ortaya..

    hiç mac kullanmadınız mı? ben de kullanmamıştım.. kurdum bir panik bootcamp le ayrı partition a windows7, bir daha da kullanmadım.. bir ara silmeli hakikaten.. alıştırıyor kendine mac os x..

    media center için kullanacaklara ne lazım? wireless bir klavye.. üzerinde trackpad ya da benzeri bir entegre mouse çözümü olursa tadından yenmez.. ben böyle klavye ile şu ana kadar call of duty 4, sw force unleashed ve bioshock u bitirdim, starcraft2 oynuyorum (evet oyun da oynanıyor, koşmasa da iki ayağının üzerinde durabiliyor).. evde bir idevice varsa (iphone, ipod touch, ipad) kumanda olarak da rahat rahat kullanabilirsiniz, klavye olarak da..

    kurcalanabilir bir alet mi? değil.. sadece alt kapağını açıp kolayca ramini değiştirebiliyorsunuz o kadar.. 2 gb alanlara 4 gb a geçmelerini tavsiye ederim.. uygun fiyatlı kingston laptop ramleri ile (çok az araştırma ile doğru tipi bulunur internette) 30 snde upgrade işleminiz tamam..

    eğer hdmi görüntü kaynağınız ses vermiyorsa (misal projektör) ya da sesi bir amfiye ya da home theatera optik çıkıştan bağlayacaksanız bir ucu mini toslink diğer ucu normal bir optik kabloya ya da adaptöre ihtiyacınız olacak, keza ses çıkışı içinde optik çıkış da olan mini jak şeklinde.. bulursunuz, zor değil.. "bir buldurun be" diyenler ve tüm aramaya inanmayanlar için gelsin hatta;

    http://www.amazon.com/…e=utf8&qid=1296215621&sr=8-1
    http://www.amazon.com/…e=utf8&qid=1296215621&sr=8-3

    elbette amerika'da dahi fiyatı donanımına göre pahalı.. ama hangi apple ürünü değil ki*?
182 entry daha
hesabın var mı? giriş yap