8 entry daha
  • çok başarili bi tek kişilik gosterisi var, hikayelerini baglarken başarisiz stand-up'çilardaki gibi gergin bi sessizlik oluşmuyor, hikayeden hikayeye gayet güzel geçiyor, ses tonu, vucut dili, jest ve mimikleri, ayrica farkli tiplemelerle alakali hikayelerinde o rollere bürünebilmesi gayet başarili. kendini takdimi, seyircisi gosterisinin içine çekişi, seyirciyi gerçekten eglenceli bi havaya sokmasi çok başarili

    özellikle ergenlik & anne babayla ilişkiler ve ayrılıklara kadin ve erkegin farkli bakış acilarindan yaklaştigi hikayeleri gülmekten gözlerden yaş getirecek kadar başarili.

    bir de çok başarili bi "penis" taklidi var ki, izlemeyen birine aciklamak pek mümkün degil, "adam hakli beyler" dedirten cinsten.

    belki bir tek şu konuda bi tehlikesi var gosterisinin, anlattigi hikayeler 90 ve üstü dogumlular için pek bişey ifade etmeyebilir, benim şahit oldugum gosterisinde seyirci 80 ve öncesi dogumluydu neredeyse tamamen, ve gülmekten kirilan biz anne-kiz da gördük, evli 30larinda çiftler de, 20li yaşlarindakiler de. çünkü anlattigi hikayeler hep bu zamanlarin türkiyesi, bu zamanlarin gençleri ve çocuklarinin hikayeleri agirlikli.

    9/10
288 entry daha
hesabın var mı? giriş yap