7 entry daha
  • 31 ocakta sahip olduğum harikulade logitech ürünüdür efendim.

    yıl 2000li yılların başları, bilgisayar delisi olduğumuz yıllar. şimdilerde arkadaşlığımızın, dostluğumuzun 12 yılına girdiğimiz en yakın arkadaşımla -sonraları serinin tüm oyunlarına tapacağımızı bilmeden- keşfettiğimiz need for speed 2 se adlı oyunun yanında tadından yenmeyeceğine karar verdiğimiz microsoft sidewinder precision racing wheel modeli direksiyon için salya akıtıp duruyoruz. takip eden aylarda/yıllarda (tam hatırlamıyorum yılını) bir haber duyuyoruz, yeni yüzyıl gazetesi kuponla veriyor direksiyonu! aman allahım, kararlıyız, kesin alıyoruz bu sefer.

    alamıyoruz tabi :)

    yıllar yıllar geçiyor, herkes dağılıyor bir yerlere ama irtibat asla kesilmiyor. hala içimizdeki ukte, "lan olm, alacaktık o sidewinder wheeli, hata ettik" cümleleriyle vücut buluyor her akla geldiğinde. derken bir hafta önce, şeytanı bir tenhada kıstırıp, kalorifer borusuyla kaval kemüğüne girişiyorum. ver ediyorum boruyu, sonuç haliyle tibia*dan oluyor şeytan ve alıyorum direksiyonu.

    üniversite mezunu olduk, bankacı olduk, eşek kadar adam olduk evet ama içimizdeki çocuğun ölmediğinin ispatı bu direksiyon. evet lan çocuğuz hala biz, need for speed hot pursuit, test drive unlimited oynuyorum evde.

    kes tatavayı, aleti özet geç piç diyecekler için;
    muhteşem alet. üzerinde bolca tuş var, her şeye yetiyor. verdiği haz zaten tartışılmaz, yaşanır. özellikle kamyon simülatorleri ve test drive unlimited tarzı oyunlar için biçilmiş kaftan.

    sözün özü;
    alın oynayın, oynatın, sonra yine siz oynayın canlar.
60 entry daha
hesabın var mı? giriş yap