174 entry daha
  • beyler onu bunu bırakın şimdi bakim. gel hele yanaşın, geh.

    sevgilin bu filme gidelim diye ısrar ediyor, sen de "hmm ne yapsak ki, giksek mi kine" diye düşünüyosun ya sen, sen yanaş yamacıma işte. buyur spoiler mıpoiler hepsini oku bence.

    bi kere film tırt. orada bi anlaşalım. şimdi bunun üzerine eksi verecek arkadaşlar lüften oylarını verip siktir olup gitsinler. ben böyle ön yargı görmedim. hele bir oku lan ne yazıcam bak aşağıda.

    hah şimdi başbaşayız.

    <spoiler>
    *başından sonuna kadar filmde çok fazla müzik var. sanki savaş sahnesi çekiyor dinine yandığım. veriyor kemanı, veriyor bası. ulan alt üstü sarılıyolar, marılıyor. abartılacak bir şey yok. ölümüne müzik basmışlar filme. kulak zarı marı kalmıyor. kulağın bekareti gitti cando.

    *film çok yavaş. yaaaavuuuaaaş. yavaş çekim oku burayı. inanılmaz yauuuvuuaaaşş. (bkz: yuvaşça). gitmiyor konu, ilerlemiyor. bayık. sıkıntıdan saçlarımla oynadım, kepeklerim aktı. mısır patlağı gibi oldum. sıkıntıdan patlamak bu olsa gerek dedim. ha burada sevgilinin dizine yatmak çok işe yarar. hem düşününce güzel bir şey gibi..

    *tipik bir aşk filmi. aşk dışında bir skim yok zaten. hatun başkasının sevgilisi iken gelip bizim çocuğa veriyor. olay özetle bu. filmin sonu türk standartları entitüsünden onaylıdır tahminimce; tam yeşilçamvari bitiyor. (bkz: yeşilçamvari)

    *mehmet günsur oyunculuğu vasat.

    *kalp hastası eleman güzel güzel sevişmeyi biliyor da iki adım yolu yürüyemiyor anasını satiyim. bu gerçekten akıl mantık işi değil.

    *film bilim kurgu-fantazi ürünü. romantik falan değil, böyle romantik mi olur lan. çocukluktan beri aşıklarmış da hep tesadüfen bir araya gelmişler de ölme eşşeğim ölme. bi ışın kılıcı ve bi de beşinci element eksikti..

    *hatun sevgiliye boynuzu takıyor, sora gidip bi de ahkam kesiyor. bizim burak malı da özür dileyecek nerdeyse. ulan hangi ülkede çekildi bu film? normal bir türk erkeği, hatunun başkasıyla fışfışı duyduğu anda senin hamuğagoru diye akşeylemeliydi şaplağı.. bilim kurgu arkadaş, dedim ben.

    *bizim esas oğlan babasına posta koyarak evden gidiyor. inanılmaz ayıb bir olay. iyice tiksimdim heriften. türk gençliğine böyle şeyler empoze etmek yakıştı mı lan sizin gibi aşk filmine. adnan şenses gibi adamsın.

    *yine esas oğlan, sevgilisi olan bir kadına yazıyor. ha bire yazıyor. ölümüne yazıyor. abazmış. bu mu lan aşk dediğin. bunun adı şerefsizliktir. ben de tatlıtuğumu getirip senin hatunun üzerine salsam hoşuna gider mi? sekter ordan.

    *esas kız film boyunca göğüs dekoltesiyle gezdi. ulan ben istemiyorum kimsenin dekoltesini göğsünü bilmem nesini görmek. bi kere de kapalı bir şey giy be kadın. gözüme gözüme sokuyosun iki saat. eeh eytere beh!

    *sevişme sahnesiz aşk filminin orta yerine sıçayım ben arkadaş. ucube film seni. ucube dedim! kayıtlara geçin. üstelik gecekondular için demedim.

    *burak! adamımsın. rusyaya gitti, hatunu aldatmadan geldi. sana kız mı yok be! eyşanı ben kendim ayarlicam sana..senin şerefin yeter!

    *son olarak filmin vermek istediği mesaja değineyim. yani film demek istiyor ki, sen gidip de sevgilini aldatırsan allah da böyle yapar adamı. hele sen gidip başkasının hatunu çalarsan, babaya ataya karşı gelirsen aha böyle nefesin kesilir, sesi kısık horoz gibi kalırsın.
    <spoiler>

    edit:
    *filmi beğenen arkadaşım, sen bir hatunsun. orada bi anlaşalım. filmi beğenmendeki başlıca sebeplerden biri bu. bacımsın bak.

    *beklenmedik son falan diyenler oluyor, çok kırılıyorum. tse'den onaylı diyorum halen beklenmedik diyorsun. yeşilçamvari diyorum bak. fantazi yapmış resmen yav.

    *tesadüf filmiymiş. hatun aynı anda sen kaza geçir, beyin ölümü gerçekleş, kalbi hasar görme, elemanla kanı uyuş, dokusu uyuş, uyuş babam uyuş. he tesadüf he!
688 entry daha
hesabın var mı? giriş yap