4 entry daha
  • 6-7 sene evel başıma gelmiş bir olay. aptalım. herşeyi karıştırdım. rakı, votka, şarap, efes extra. neden? çünkü 15-16 yaşında bir gerizekalıydım. neyse sonradan çok yaşayacağım aşırı alkolden bayılmayı ilk o gün yaşamıştım. yazlık mekan, arkadaş grubu. hıyarın teki bayılmış. biri diyor "şunun yüzünü yıkayın". neden? çünkü eve dönüş vakti gelmiş.

    neyse bi arkadaş kaldırıyor beni. tuvalete götürüyor. buralarda hafif açıyorum bilinci. umumi tuvalete giriyoruz. sıfır ışık. yerler ıslak. yüzümü yıkyıor arkadaş. tek faydası bilincimin açılması oluyor. hala körkütük sarhoşum.
    elemana diyorum "brrakbenibenkendimgiderrm". ayakta duramıyorum ama. arkadaşım gerizekalı olduğu için bırakıyor. bir adım, iki adım derken ayağım kayıyor, kapının koşesine diz kapağını sokuyorum. zorlama oluyor. yerinden çıkıveriyor. yere kapaklanıyorum. anlamıyorum ne olduğunu. kalkmaya çalışıyorum. kalkamıyorum. neyse ki çok sarhoşum, ondan acı macı yok. allah allah diyorum. eli götürüyorum. hoppala, diz kapağı yok. şimdi diyemiyorum da diz kapağı yok diye, dramatize ediyorum olayı, başlıyorum bağırmaya "kanıyooo, kanıyoo laaan" diye. herkes toplanıyor. arkadaş utanıyor tabi, rezil olduk çünkü. ayağa kaldırıyor beni. herif beni çekerken dizi bir büküyorum. kapak yerine oturuyor. kandaki alkol oranına rağmen acıyı iliklerime kadar hissediyorum. taşıyorlar eve kadar sağolsunlar.

    anne baba yok. amca var. amca kusturuyor. utanıyorum. uyuyorum bir şekilde. sabah hem iğrenç bir akşamdan kalmalık var hem de kötürüm kalıcam, kangren olucam diye korkuyorum. mal işte. böyle 10 üzerinden 9 veriyorum baş ve karın ağrısına. hala sarhoşum.. diz kapağını çıkarmamış olsam bile ayağa kalkamayacak durumdayım. açıyorum dizi. iki diz kapağı arasındaki 7 farkı saymaya başlıyorum. yazlık mekanda doktora gidiliyor. doktor dizi sarıyor. bir de kas gevşetici veriyor. 1, 1.5 hafta yürüyemiyorum.

    sonra yaz tatili heba olmasın, en verimli dönemlerim diye yürümeye başlıyorum. seke seke dışarı çıkıyorum her gün. yıllar geçiyor, arada bir dizim durduk yere boşalıyor. ulan diyorum acaba ön çapraz bağları mı kopardım?

    bu basketbolcu, futbolcu sakatlıkları feci paranoya yaptırdı üstümde. tek tesellim alessandro del piero.
16 entry daha
hesabın var mı? giriş yap