• annemin yeni vecizesi. mısırdan elde edilen bu iki tip şekerin de kanser hücrelerini besleyen türden olması sebebi ile doktoru özellikle kullanmamasını belirtmiş. tarihçesini, kemal derviş'in ve amerika'nın politikasını, ülkenin nasıl böyle bir karar sürüklendiğini de anlatmış.

    (bkz: kemal derviş/@deliberte)

    dedektif gecıt annemin bugün içecekler üzerinde yaptığı derin araştırmanın sonucu marketlerde gördüğümüz içeceklerin büyük çoğunluğunda mısırdan elde edilen bu iki yapay şeker türünün kullanıldığını keşfetmiş. kullanmayan üç marka tespit etmiş, pınar ve tamek, bir de uludağ limonun şekersizi. bu da yıllarca midemin beni bu iki markaya itmesinin nedenini anlamış oldum. bir şey size dokunuyorsa sorun sizde değil, onda olabilir. bunu aklınızda tutun.

    bu iki markayı, uludağ'ın diğer içecekleri henüz araştırma alanına girmedi çünkü, doğal şeker kullandıklarından ötürü tebrik eder, başarılarının devamını dilerim. kalbimden temiz bir sayfa... neyse zalak mahmut'un vaktiyle özal'a yaptığı gibi hesap numaramı yazıp olayın ciddiyetine gölge düşürmeyeceğim.

    özet ve ana fikir: doğal şeker kullanın olm lan!
12 entry daha
hesabın var mı? giriş yap