3 entry daha
  • üzerinde uzun yıllar çalışılmış, son derece başarılı ve etkili bir küfürdür. genelde kavga öncesinde söylenir. özellikle iskocyalı bilim adamları uzun bir zaman dilimi boyunca bu konuda ar ge için uğraşmış, ancak türklere özel bir speciality olduğundan kar etmemiş, becerememişlerdir.

    bu tam anlamıyla bir combodur, kullanımı halinde kavga öncesi laf dalaşında rakibe bol farklı bir malubiyet getireceği defalarca tecrübe edilmiştir, garantilidir;

    bu küfürü kullandığınızda rakip tarafından ilk idrak edilen bölüm, küfüre konu olan cinsel istismarların daha kişi doğmadan önce başlamış olduğudur ve ilk golü bu sayede atarsınız. hemen ardından ailedeki karışık ensest ilişki ağlarını vurguladığımız, sayın validenin pasif rolünü irdeleyen ve amca'nın devreye girdiği bölüm gelir [ki burada babanın boynuzsal organizasyonlar ile haşır neşirliği gözden kaçırılmamalıdır]. karşınızdaki bunu duyunca bir anda kendini ailesinin fertlerini dallas karakterleri ile özdeşleştirecek, allak bullak olacaktır ve bu sayede ikinci golünüzü atmış olursunuz. bu şokları atlatamayan kurban henüz doğmamış iken bu iğrenç ilişki ağının pasif bir parçası olduğunu, bundan nasibini almış olduğunu idrak edince skor 3-o olacaktır. küfürün bu noktasında amcanın cinsel organına hafif bir övgü vardır, bilinir ki güzel türkçemizde iş bu kelime genelde yüksek ego'lu kişilerce organın abartılı ölçülerini vurgulamak için kullanılır. ancak bu gol sağanağı içinde bu ufak detay kurban tarafından fark edilmeyecektir bile. bir süre için durgun bir rutine giren bu laf maçı tarafınızdan bir son dakika golü ila adeta süslenir. evet bu son dakika golü biraz klişedir ama önemli olan skordur; maç 4-0 gibi farklı bir galibiyet ile sona ermiştir artık.

    bu öyle bir kalıptır ki kurban üzerinde hem feeblemind hem de paralyze etkisini aynı anda ortaya çıkarır. karşınızdaki o an sizi tren sanmaktadır adeta, boş boş bakar da bakar. işte bu an içerisinde zaman kaybetmemek, hemen bir dupçagi yada nayroçagi ile rakibin işini tamamen bitirmek gerekir ve önerilir. ne de olsa herşey bu ufak zaman diliminiz kazanmak için yapılmıştır. her türk genci kullanmalı kullandırmalıdır.
16 entry daha
hesabın var mı? giriş yap