1103 entry daha
  • olmamış sözlük; bu zirve olmamış. en azından ortamı liseliler, conconlar ve süslenip püslenip gelen tikkiler doldurmayacaktı. yazarlardan biri yazmış, içine liseli kaçan birkaç yazar... hah, cuk oturmuş.

    saat 16.30'da kuyruktaydık, 18.00 de girdik içeri ve şanslıydık ki yaka kartımızı aldık, park ettiğimiz arabaya da montları bıraktık cıbıl cıbıl eğlence(msi)ye girdik; ama sanırım giren bize girdi: ortalık bombok gibiydi.

    alt kat tam anlamıyla sponsorların gövde gösterisiydi: fiat, playstation, eti cin, bilmem ne filan fiş mekan. zaten langırt oynadık, yumruk vurmacanın yanıbaşında millete gaz verdim bayağı (başaracaksın rocky, yap ramazan, kaplan rambo, haydi rocky...) ve asosyal facebook manyaklarına bakıp eğlendik. ulan facebook durumunu güncelleyeceksen götünü koyup orada git evinde yap bu işi!

    parmak atmaca, parmak güreştirmece, erkek kesmece, bayan kesmece, mini etek bakmaca... erkeklerden karın kaslarındaki baklava dilimlerini gösteren yoktu ama bolcana bira göbeği ve kadın bacağı, memesi, erkeğin göt çatalı, selülit gördük.

    sıkıldık derken ve cem yılmaz da sıkıntılı sıkıntılı kabinde bir şeyler yaparken aaaa ünlü çıktı sahneye ve ilk şarkı bitmeden daha ayağı aksak (farkındalık belirtmek için söylüyorum bunu, başka amacım yok) bir arkadaş devrimci bir sesle mikrofonu kaptı ve saatlerdir dışarıda bekleyen arkadaşlarının olduğunu ve ekşi sözlük isek madem, dışarı çıkıp bir şekilde arkadaşlarımızı içeri almamız gerektiğini bizlere haykırdı. hep birlikte çıktık ve kapılar yıkıldı; arkadaşlar içeri akın etti.

    açılın kapılar zirveye girelim isyanının an be an görüntüleri ise:
    http://www.youtube.com/watch?v=ycpqg8ge6og
    http://www.youtube.com/watch?v=bj_yu1xrfjm
    http://www.youtube.com/watch?v=qdcjcsexbtw

    bizde çıktık. bok gibiydi sözlük. sanki orta okula gelen panayır gibiydi.

    ekleme 1: bu arada mekanda bir hayli alkol çeşidi olmasına karşın rakı olmamasını ise cam bardak ile servis verilmemesine bağlıyorum. iyiki de satmamışlar rakı filan, çünkü cam bardakları da atarlardı yere. ha, çöp kocası göremedik hiçbir yerde, belirteyim.

    ekleme 2: xellent der ki: "çok kovası"
611 entry daha
hesabın var mı? giriş yap