1227 entry daha
  • tam dört saat, bir saati kuyrukta olmak üzere paşa hazretleri hilton müdürü efendi güvenlikten endişe duyduğu için içeri alınmadan o soğukta ayakta beklemenin hayali heyecanı ile ayaklarım epey ağrıdı. en son dışarıda deliren güruh olarak içeridekileri de harekete geçirmemiz ve barikatı yıkıp geçmemiz en keyifli kısmıydı bence. ilk indireni öpmek istedim ama bulamadım.

    gelin görün ki tam içeri girmek üzereyken, ki yarraamı ye hilton operası eşliğinde hiçbir şiddet gösterisinde bulunmadan, sadece protesto ederek ilerlerken biz tam otel kapısında gözü dönmüş bir şekilde üzerimize saldıran beni ittiren herif dua etsin elime düşmesin, o anda tam adama dalacakken beni geriye çeken arkadaşa da teşekkür ederim.

    hem eğlenceli hem berabt bir gün olarak nitelendirilebilir. bekleme esnasında içeride bir bok yok ve çok kötü diyen üç milyar insan malesef birer madalya alamadılar. kuyruk boyunca kafasını şişirmeme izin veren lejant'a da ayrı teşekkürler...

    uzun lafın kısası ben en bbir eksi karma ünvanı olarak hilton müdürünü öneriyorum.

    bunun dışında arkadaşlarımı görmeye giden biri olarak istediğim arkadaş sayısına ulaşamamakla beraber hesapta olmayan arkadaşlarla karşılaşmak güzeldi. zaten amaç da buydu. en azından benim için, yoksa oraya cem yılmaz ya da başka bir şey için gidenlerin hüsrana uğraması çok doğal.

    kafası güzel olunca apaçi dansı yapan cha'ya, peder zickler'e ve bir sürü yazara hoş bir sürprizim var, fotoğraflarınızı hep çektim ben ve yayınlamamam için makul bir ücret önermeniz gerekiyor. dondurma da olur.

    yemek kısmı faciaydı, benim için sadece kaşarlı tost uygun olduğundan bilemiyorum ama ıslak hamburger yiyenler köpeğin önüne atsan yemez yorumunda bulundular. sigara dumanına alerjik bir insan olduğumdan sağolsun hep arkadaşlarım aldı, hatta her şeyi arkadaşlarım aldı, canım arkadaşlarım. sizi seviyorum, öpüjem...

    tüm bu hengame sürerken promosyonlar, bilmemneler gırla gitti. bir yere bağlayacaktım ama unuttum bak şimdi... neyse şimdilik bu kadar.

    hatırladım, 101 adet yıldız fikri çok hoştu, en çok badi olarak eklenen 101 yazarın nicki yerde yıldızların içerisinde yazıyordu. badilerimi ve gurbettekilerin yıldızlarını çektim. tostumu yedim bekliyorum. bew'i sevindirince hatırladım bu kısmı da. oldu sanırım, evet.
487 entry daha
hesabın var mı? giriş yap