7 entry daha
  • yayın hayatına wardom.com.tr olarak devam eden, hacking ve warez içeriği olarak türk siteleri içinde ilk 5 de sayabileceğimiz, ortamı güzel, yardımlaşması ise üst düzey olan paylaşım platformu.

    --- spoiler ---

    wardom, geçirdiği hepsi birbirinden güzel 13 yılda, ilklerin, en iyilerin, başlangıçların-sonların, başarıların, öğretilenlerin ardından, turk internet'inde bulunduğu nokta ve bundan sonra geleceği yerlerin planlanması adına artık wardom.com.tr adresinde, kurumsal bir marka olarak yayına devam edecektir.

    amatör ruhla çalışıp, profesyonellere taş çıkartan yönetimimizle beraber çok daha büyük kitleye hitap edecek, yeni editor kadrosu ile forum dışı, site içi yeni yayınlar yapacak ve bundan sonra yolumuza büyük yeniliklerle devam edeceğiz.
    her ne kadar biz bit yazıp konuşsakta, anlaşılan byte olsa da, bit uçar yazı kalır deyip wardom'un kalitesini ortaya koyacak çalışmalar ile türkiye'de bilgisayar güvenliğinde danışılacak ilk site olarak bütün platformlarda yer alacağız.
    geçmişimizde tübitak dergilerinden, tv kanallarına, dergilere, radyolara, gazetelere konu olmuş bir site olarak, wardom adına çok daha büyük kitlelere hep birlikte ulaşacağız.

    bunun ilk adımıdır wardom.com.tr

    wardom® tescilli bir markadır.

    --- spoiler ---
9 entry daha
hesabın var mı? giriş yap