2 entry daha
  • hakkında ne kadar bilgi sahibi olunup yorum yapıldığını bilemiyorum.
    ancak şöyle bir şey var ortada. büyük kongreler ve organizasyonlar için temin edilecek olan part time personelin tek bir yerden, vasıflı, mümkünse olaya yabancı olmayan, çalışmaktan korkmayan ve en önemlisi işi sahiplenecek kişilerden seçilmiş olması en önemli konulardan biridir.

    şimdi deniyor ki 35 tl veriyor. peki o zaman şöyle sorayım günde 35 tl ye ne iş yaparsanız iyi kazanıyorum dersiniz? yada şöyle sorayım ne kadar versinler?
    var mı bu konuda bilginiz? ortalama fiyatlar nedir biliyor musunuz?
    sizi köpek gibi çalıştıran in-ka değil dikkat ederseniz, sizin bir firmaya tahsis edilmenizde aracılık yapıyor sadece in-ka. dolayısı ile kongre/toplantı/organizasyon işinde çalışmak köpeklikse (ki ben bugüne kadar bu işi yapıp kaytarmazsa şayet koşturmayan görmedim) yaklaşık 300 kadar tanıdığım yıllardır köpek gibi çalışıyor. hemde profesyonel olarak, sözü geçen firmalarda, kadrolu çalışıyorlar.
    senin çalışma götün yoksa bu durumda in-ka nın yapacağı çokta bir şey yok açıkçası.
    bütün öğrencilik hayatını in-ka aracılığı ile part time çalışarak geçirmiş adamlar biliyorum ben. ki kızlar da var aralarında.

    maaşınızı bir ay sonra vermelerinin nedeni hali hazırda en büyük iş gücüne sahip istihdam ofislerinden birisi olmasıdır.
    ayrıca güzel kardeşlerim ne yazık ki sizin çalıştığınız organizasyonu düzenleyen firma maalesef ki! adına iş yaptığı firmadan organizasyon günü nakit olarak tahsilat yapmıyor.
    organizasyon ödemesini aldığında in-ka ya ödeme yapıyor. in-ka da planlama ve diğer işlemlerden sonra size paranızı ödüyor. he 1 ay sonra veriyorlar dediğin firmada bugüne kadar parası kalmış kimseyi duymadım. (varsa bana mesaj atın beraber bakalım.)
    adam haftada 2000 birim personel çalıştırsa en mantıklı hesapla 70 000 tl yapar ki bu parayı sana nakit ödeyecek, bunun yanında sigortanı ödeyecek, parasını iş yaptığı firmadan 30-45-60 ve hatta 90 gün sonra alacak.
    o şirket senin olsa yapar mısın hemen ödeme? (dürüst ol lütfen)

    ancak şöyle bir şey var ortada, ömründe ilk defa böyle bir organizasyonda çalışıyorsan ve en zayıf halka olduğunun bilincinde olmana rağmen sana söylenenleri yapmıyorsan yada yapmak istemiyorsan buradaki sorun sadece in-ka dan kaynaklanmıyordur bence.
    işin içine biraz dalınca, o ukala patronlara abi diye hitap etmeye başlayınca davranış şekillerinin nedeni daha iyi anlaşılabilir.
    adam, aralarında belki de bu işi ilk defa yapan bir grubun olduğu ekibin başında yönetici ve orada destekleyici yönetimden ziyade yönlendirici yönetim sergilemek en iyi çözümdür. ilerleyen zamanlarda bunun normal olduğunu anlayacaksınız.

    sigortaların hepsinin yatırıldığına ayrıca eminim ve o bahsettiğiniz diğer daha iyi para veren daha iyi şartlar koşan firmalardan haber alırsanız bana bir ses edin rica edeceğim. bi bakalım nasılmış.

    in-ka babamın oğlunun şirketi değil. sadece sahiplerini, müdürlerinin/koordinatörlerin çoğunu uzun zamandır tanıdığım ve halen profesyonel olarak iş yaptığım bir şirket olduğu için yukarıdakileri yazdım.

    kendi websiteleri yenileniyor, buradan başvuru yapabilirsiniz. olmadı mesaj atın, ses edin.

    buyrun
8 entry daha
hesabın var mı? giriş yap