8 entry daha
  • bahsedildiği üzere üst devrenin alt devreye ızdırap olmak için yaptırdığı permatikle çektirildiği versiyonunu da duyduğum uygulama çeşidi. bazen hesap hatasından ters tepmektedir.

    defalarca su basma olayını şikâyet eden alt devreleri bölük astsubayı kaale almamaktadır. bildiğin devreciliğin kralını yapmaktadır.
    cuma günleri alınan silahlı içtimada silah omza komutunda silahı yanlış omza atan alt devre yüzünden çarşılar bölük komutanı tarafından kilitlenmiştir. çeşitli nedenlerden 2 haftadır çarşıya çıkamayan üst devrelerin sigortaları kısa devre yapar ve hemen yangın hortumları ile su basma olayına girişirler. işi o kadar abartırlar ki koğuşlar resmen göl olmuştur. fakat düşünemedikleri bir şey vardır. koğuşların alt katında askeri savcılık ve mahkemeye ait odalar bulunmaktadır. en fazla difüzyon olayı hakim yarbayın özel odasında gerçekleşir. ertesi sabah hakim yarbay bölük astsubayını resmen sikertir. bu olay o bölükteki son su basma olayıdır. suyu basan üst devreler sırayla 7 gün cezaya giderler.
54 entry daha
hesabın var mı? giriş yap