8 entry daha
  • sadece bir sezon yayınlanan, çocukluğumuzun klasiklerinden*: biri olan "ürkünç" ve bir o kadar da sevilesi dizi. ulan o nasıl bir anlatımdır ya; geçen buldum tüm bölümlerini, ilk iki bölümü izledim direk kamaştım.* hayır ele aldığı konular da birbirinden uçuk ve yaratıcı.

    aklıma muhafaza kabında uyuyan yaşlanmayan ikizlerin olduğu bölüm, bu arada o bölüm de ilk bölüm imiş, geliyor. ha bir de pitbull surfer diye bir grubun* var olduğu, mistik şekilde ufak bir çocuğun sahip olduğu pikapın sapıtmasını konu alan bölümü de hala unutamam. tersten çalınca pikap sahibi çocuğun manyak babasının oğluna ettiği hakaretler duyuluyordu ulan pitbull surfers'ın plağından!

    her ne kadar goosebumps ile korkutma konusunda kapışamaz olsa da, küçükken okuldan gelir gelmez izlenenler listesindedir. ulan o değil de goosbumps nedir allah aşkına ya hava aydınlık olmasına rağmen gerim gerim gerilirdim be izlerken.

    eerie indiana yeri geldimi hepimizi birer marshall teller ve simon holmes yaptı. veletler delil toplarken sanki mevzu bahis gizli sırra ortak oluyorduk.
35 entry daha
hesabın var mı? giriş yap