28 entry daha
  • bu abimiz gerçekten fransız inceliğini damarlarına kadar taşımaktadır. fransız kibarlığı ve kibiri her yer lafına sinmiştir. sakin bir avcıdır. avını er geç eline geçireceğini bilir. pornocu falan değildir, gerçek anlamda bir seks şairidir bu adam. işin estetiğine önem verir. özellikle kızları rahatlatma konusunda çok ama çok başarılıdır.

    hatunları öper, okşar, şefkatlidir. hiç görmediğimiz bir figürdür bu woodman abimiz. soyadının aksine çok ama çok kibardır. bu işin bir sanat olduğunun farkındadır bu abimiz. fransız aksanıyla ingilizce böğürür. ama böğürmesi bile kibar ve farklıdır, avrupaidir. bu işin sanat olduğunun farkındadır kesinlikle. işine bağlıdır, ve karşısındaki insana saygı duyar.

    işin profesyonelidir. yerdeki atletini ayağıyla bir hamlede kaldırır, eğilmez, erkek adamdır, koşmaz. ağır takılır, kendine güveni tamdır.

    insan psikolojisinden çok çok iyi anlar, anlamasa bu kadar kızı götüremezdi zaten. iyice rahatlatır hatunları başlamadan, öper, koklar, onlara saygı duyduğunu tekrar tekrar belirtir.

    keldir kel olmasına. malafat da öyle aşırı büyük değildir, ama işbaşında çok ama çok iyidir pierre abimiz.

    bütün bunları benim bi arkadaş anlattı. yoksa benim ne işim olur elin fransızıyla, deyyuslar herifler, zındık herifler, nasıl beklersiniz benden böyle bir şey?
98 entry daha
hesabın var mı? giriş yap