2 entry daha
  • hernedense yıllardır ilk kez dihayet şefkatli tuksal isimli şu ana kadar ilk kez ismini duyduğum bir yazara ait ve islam karşıtlarının balıklama atladıkları iddia. mufazakar bir çevrede büyümüş bir insanım. yıllardır çevremden birçok insan hacca gitmiştir, hacılarla hocalarla iç içe bir hayatımız olmuştur. en sofusundan light sofusuna, iş olsun diye gitmişinden full takva sahibi olana kadar bir çok tipte hacıyla veya oraya gitmiş insanla muhabbetim oldu. ilk defa böyle bir iddia duyuyorum. kimden duyuyoruz, türbanı takıp medyaya akmış ilahiyatçı bir yazardan..

    kendisinin böyle bir tecrübesi olmuş mu, söylenen cümlelere bakılırsa hayır. böyle birşeye şahit olmuş mu? cümlelerinden bunu da çıkaramıyoruz. çok profesyonelce seçilmiş kelimelerle bir sansasyonel cümle görüyoruz sadece..şöyle ki

    teyze diyor ki "orada hiçbir kadın taksiye binemez".. verilmek istenen mesaj "ben yıllardır o camiadayım, oralıyım, bilirim bu işleri"

    bakın orası melekler şehridir iddiasında değilim ama ortaya çıkıp "hacca giden kadınlar tacize uğruyor" diye bir cümle kurarsanız, bunun insanların kafasında oluşturacağı yansıma hacca giden kadınların, ibadetleri sırasında tacize falan uğradıkları şeklindedir. çünkü insanlar hac deyince hac ibadetini anlarlar. mekke şehrindeki yaşam başka birşeydir, hac ibadeti sırasında sizin gezinmeniz başka şeydir. dolayısıyla bu teyzenin böyle bir yorum yapması gayet ucuz ve kafadan sallama olmuş..

    sizin kutsal saydığınız heryerle ilgili canımın istediği iddiada bulunabilirim, eğer beni türkiye çapında şöhret yapacaksanız. "oranın insanı böyledir, iyi tanırım, şöyle şöyle olaylar olur, bunu herkes bilir orada" diye bir cümle kurarım..değişkenleri istediğim gibi yerleştiririm. ben televizyonda iddia edip çekildiğim sen de internette bunun gerçek olmadığını ispatlamak için çırpındığın müddetçe ben iki sıfır galibim..

    islamiyeti müslüman olmayanlara karşı savunmak değil de müslüman olanların/görünenlerin verdiği zararlara karşı savunmaya çalışmak bazen çok ağır geliyor ey erenler.
9 entry daha
hesabın var mı? giriş yap