7 entry daha
  • 2- kadının asli hüviyeti evinin süsü olarak gelecek nesilleri yetiştirmek mi, yoksa hepimizin bir parçası olduğu haldır huldur iş hayatının bir parçası olmak, kendisini canavarların arasına sokmak suretiyle, giderek yıpranmak, sararıp solmak mı?

    ne yorum yapsam küfürlü olacak, ne desem gg olacak. kadının da bir insan olduğunun ve her insanın sahip olduğu haklara onun da sahip olduğunun farkında olmayan hastalıklı beyinlerinizle lütfen entry yazmayın, konuşmayın, düşünmeyin. gelecek nesilleri yetiştirecek olan kadınlardır, analardır saçmalıklarınızla birlikte azalmadan direk kaybolun. madem ki kadın o yüklerin altında eziliyor size göre, o zaman böyle saçmalamak yerine çocukların bakımında, evin temizliğinde kıçınızı kaldırıp o kadına yardım edin. yiyiyorsa tabi. tek bildiğiniz kadını köleleştirmek. başka bir bok değil.

    işbu entry kadını kendi malı gibi görüp, onun adına karar verebilme hakkını kendinde gören erkekler ve kendisi üzerinde egemenlik kurulmasını destekleyen kraldan çok kralcı kadınlar için yazılmıştır.

    zöge: zoruna gitmiş birilerinin belli ki
22 entry daha
hesabın var mı? giriş yap