5 entry daha
  • 1 ay 1 hafta once sahsima operasyon yapan kisi. daha onceki (bkz: #21717875) entrymde acele yorumda bulunmak istemedigimi yazmistim. cunku o gunlerde kesinikle iyilesemiyecegimi dusunuyordum. her tuvalet sonrasi kanama ve dayanilmaz acilar benimle birlikte idi. bir hafta sonra birden isler iyiye dogru gitmeye basladi. kanama devam ediyordu ama tuvalet sonrasi agrilarim azalmaya basladi. haklarini yemiyeyim onbesgun boyunca kanama ve agri olacak demisler idi kendileri. onbes gunun sonunda agri tamamen gitti, kanama cok azaldi. ben o moralle libya'ya kadar gittim bu arada. ve en cok libya'da o tahliye asamalarinda andim kendisini sukranla. cunku eski halim ile gitmis olsaydim nasil basa cikardim kendim ile bilmiyorum.
    ben hep hemoroidim nuksetti diye dusunuyordum. yok efendim bu kez hemoroid degilmis. kas sarkmasi imis. normal vakalari uc dakikada hallederken benimle onbes dakikadan fazla ugrasti. bir yandan operasyonu yapiyor, bir yandan da seninle ugrastigim su surede en az bes hasta daha iyilestirmistim diye soyleniyordu.
    ikinci kez gittigim icin epeyce indirim yapti ucrette.eger hijyen takintiniz yoksa derdi olanlarin gitmesini tavsiye ediyorum.

    edit : imla
    edit 2 : bkz verirken # koymayi unutmusum. faydasiz'a tesekkurlerimle.
36 entry daha
hesabın var mı? giriş yap