5 entry daha
  • en iyi dc animasyon serisi olmaya doğru adım adım gidiyor desek çok abartmayız. animasyon konusunda dc'nin lider çizgi roman* şirketi olduğunu belirtirsek ne kadar başarılı olduğu daha iyi anlaşılır. bir kere çizim/art kalitesi olarak kesinlikle birinci sırayı hakkediyor. geçmiş serilerin abartılı karakter tasarımları yerini daha sade ve gerçekçi tasarımlara bırakmış. hikaye derinliği ve karakterler olarak ise henüz jl/jlu ve diğer dc animasyonları kadar geçmişe sahip olmadığı için kıyaslamak haksızlık olur fakat ciddi bir potansiyele ve merak uyandırıcı bir olay örgüsüne sahip.

    bir kere yanılmıyorsam daha önce dc animasyonların hiç kullanılmayan fakat çizgi roman okurları içinde benim de dahil olduğum azımsanmayacak bir fan kitlesi olan conner kent ve miss martian'ın kullanılması büyük bir artı kanaatimce. zaten jlu ve teen titans'ın başarılı olmasını sağlayan unsurlardan biri alışıldık ana karakterler dışında karakterleri de ön plana çıkarmasıydı. onlardan farklı olarak daha geniş bir yaş kitlesini hedef alması ve earth-16'de geçtiği açıklanarak benim gibi çizgi roman ile uyarlaması arasında en ufak bir fark gördüğünde nevri dönenleri rahatlatması da diğer artıları.

    kıssadan hisse dc karakterlerine sempatisi olanların mutlaka izlemesi, diğer animasyon severlerin de şans vermesi gereken kaliteli bir iş olmuş young justice.
67 entry daha
hesabın var mı? giriş yap