1 entry daha
  • tallinn'deki medieval restoranlarin icinde en basarilisidir. mutlaka gidilmesi gereken bir yerdir. icerideki her sey medieval atmosfere uygundur. mesela, tavanda ampul yoktur, her yer mumlarla aydinlanir. calisanlari hepsi medieval kostumler giyer. ayakkabilari bile medieval'dir. medieval muzikler calar. pazartesi haric diger gunler canli muzik dinleyebilirsiniz. yemeginizi canak comlekten yer, agzinizi beze silersiniz.
    masalarin arasindan aniden gecen siyah kukuletali insanlara sasirmamak lazim, zira bunlar mutfakta calisan ve vardiyasi bitip soyunma odasina inmek icin kamufle olan kisilerdir.
    duvarlarda medieval donemlere ait haritlar, resimler bulunur. buraya kadar guzel de, tuvaleti de medieval'dir. tuvalet tastandir, klozete basamakla cikilir. elinizi ibrikten akan suyla yikamak zorundasiniz.
    bu kadar ince ayrintidan menu de nasibini almistir. domates, patates, kola gibi seyler bulunmaz. her yiyecek ve icecek o zamana aittir ve hepsinin bir hikayesi vardir. fiyatlar pahalidir ama salatasi bile oldukca doyurucudur. bir de souvenir shop'u vardir.

    yazlari acayip kalabalik olurmus, mekanda ayni anda 500 kisi bulunabilirmis. kisin o kadar kalabalik degil.

    anlatilmaz yasanir cinsten bir de sahibi vardir. adamin ayni zamanda bir bari ve sri lanka'da seramik fabrikasi vardir.* sanirim tallinn'in en guzel evinde oturuyor. evinin guzelligini ve adamin para zictigini soylememe gerek yok.
11 entry daha
hesabın var mı? giriş yap