55 entry daha
  • hakkında laf edilip bu kadar yüklenilecek en son adamdır. beşiktaş için sembollüğü senelerce her hangi bir takım arkadaşıyla dalaşmadan başarıyla jübilesine kadar sürdürdüğü kusursuz kaptanlığından ve ispatlanmış centilmenliğinden gelir. cefakardır, mülayimdir. başarısını ispat şansını sabırla beklemeyi kocaeli'den gelişi gibi eskiden beri bilen bir adamdır. beşiktaş'ın guardiola'sı olmaması için hiç bir sebep yoktur. yolu açık olsun.

    güncelleme:
    bu şike davaları yüzünden futboldan tamamen uzaklaşacağını söylemiş... yani, bu adamı bile uzaklaştırdıysak, eğer ki suçsuz da çıkarsa gerçekten, onu küstürenlerin vicdanına ne denir bilemiyorum.
    hakkında hayırlısı...

    carvalhal sonrası güncelleme:
    o kadar zaman yok yere bu takım için hapis yatmış, çıkmış, aklanmış, yine de düzen bozulmasın diye, güzel giden takımı bozmamak için başa geçmemiş.
    ben demişim ki adam beşiktaş'ın guardiola'sı olacak, şimdi carvalhal toparlanmayacak hale getirince kovuldu; kör öldü badem gözlü oldu, tayfur zorunluluktan geri geldi günah keçisi yapılmaya çalışılıyor.
    insaf...

    takımdan ayrılması ve cezasının onaylanması sonrası güncelleme:
    göt oldum, diyecek bir başka bir şey bulamıyorum.
    muhtemel temyiz sonrası güncelleme yapmıyım artık, çünkü malum, ateş olmayan yerden bu kadar da duman çıkmaz.
    üzgünüm.

    yargıtay kararı ve cezasının bozulması ve hukuken aklanması sonrası güncelleme:
    lan göt oldum dedim, bişey demiyim dedim ama maymun ettiniz. aradan da bu kadar zaman geçmiş sonra da bu şekilde bitti. artık umarız böyle de kalır, o bile kesin değil; aha işte ülkenin durumuna kısa bir özet, insanların itibarları ve bu konudan bile anlaşıldığı üzere.
    geçmiş olsun tayfur'um gıyabında. kime neye ne diyelim artık herşey karıştı.
    bir daha sana ve vicdanlı suçsuz insanlara bulaşmasın da...

    şu da çok sonradan kendisiyle yapılmış bir röportaj:
    http://www.fanatik.com.tr/…udan-ormana-sitem-633250
708 entry daha
hesabın var mı? giriş yap