• üç değil, beş değil, on değil, yirmi değil. defalarca. 180 dakika yılmadan kısa aralıklarla. bazen organize olup sağlı sollu önlü arkalı çevreleyebiliyorlar insanı. dikkat toplayabilmemnin birinci derece başarı faktörü olduğu ösym sınavları için yaşanabilecek en talihsiz olaylardan biri. hele ki böyle mevsimsel geçiş dönemlerinde. hele ki devasa salonlarda onlarca insanın katıldığı bir ritüel gibi gerçekleştirilen oturumlarda. işin garibi o kadar çok öksürüğün olduğu ortamda hiçbir öksürük bir diğerininkiyle çakışmıyor. her şey nöbetleşe gerçekleşiyor.

    kendi sağlığını korumayı becerememiş bedelini başkalarına ödeten, bencil, düşüncesiz orospu çocuklarının sikinin keyfine onlarca insanın bir yıllık emeğinin boşa gitmesi.. göt herif! adamın hayatını şekillendirecek o sınav. ömrünün en güzel geçmesi gereken yıllarından birini harcadı o yolda.

    evet durumun bu kadar boktan bir hal alması senden çok sistemin suçu. sen yılmadan çatlayıp patlarcasına yüzlerce kez öksürüyorsun diye dikkati dağılan insanın da var muhakkak kabahati. ama bunların hiçbiri senin düşüncesiz bencil ve orospu çocuğu olduğun gerçeğini değiştirmiyor.
9 entry daha
hesabın var mı? giriş yap