• "onur ozman is a remarkable name of contemporary deep house music." cümlesini house müzikle alakalı her mecrada duymama sebebiyet veren türk dj.

    yeditepe mimarlık bölümünden 2009 yılında ayrılan onur özman türkiye'de değerinin bilinmediğini sebep göstererek yaşamını isviçre'de sürdürmeye devam etmektedir.

    deepxperience productions plak şirketi ile çalışan house müziğinin genç yıldızı türkiye'de kaldığı yıllarda 2005'den beri önemli mekanlarda çalmış, dikkat çeken setlerle ilgileri üzerine toplamıştır.

    -kişisel değerlendirme: yeditepe mimarlık'taki zamanlarda haylazın önde gideni ama aşırı zeki bi adamdı. dahil olduğu her muhabbette sinir bozucu tartışmalara sebebiyet verip kimsenin anlayamadığı açıklamalarıyla haklı çıkmayı seven insandı. ilerde isviçre'deki yetenekli türk dj diye çıkar karşımıza.-

    house ve türevi müziksevenlerin ilgisini çekebilecek setlerinin tadına bakmak için http://www.myspace.com/onurozman myspace adresini de kullanabilirsiniz.
    ayrıca bir internet sitesi de olması gerek ama parasını yatırmıyordu iki sene önce de, hala öyle galiba site kapalı.

    türk vatandaşlığındayken performansını canlı dinleyemedik ama isviçre vatandaşlığını alınca oraya gider dinleriz biz de.
1 entry daha
hesabın var mı? giriş yap