73 entry daha
  • anlaşılan o ki, ileri demokrasimiz ancak bu kadar ilerleyebilmiş ve kendi ürettiğinin dibine, tıpkı armut camiasında gerçekleştiği gibi, düşmüştür. 1980'lerde neler oluyorsa, kitaplar, dergiler toplatılır, matbaalar basılır örgüt suçuna sebep gösterilir vs.., aynısı yine yeniden sahnelerde.

    sözkonusu kitap yanlış bilgi veriyorsa, dezenformasyon yaratıyorsa, hakaret ediyorsa kişi ve kurumlara her hukuk devletinde olduğu gibi, kitabın basımının ardından kitabın yazarına dava açılır ve bu durum sorgulanır. tabi böylesi kitap da neler olduğunun öğrenilmesi anlamına geldiğinden, yazar kitabı basamasın diye, çünkü kitap basılırsa mazallah neler neler olucağından, bizim ülkemizde yazar tutuklanır, kitap basılmadan toplatılır, basmaya yeltenenler, yeltenmesi muhtemel olanlar sorgulanır, kitap sanki bu dünyada hiç varolmamışcasına yok edilir. ohh içimiz rahat eder, yok ki öyle bişi der savcı, "yok ki yok ki yok kiii!"

    bir kişi bir kitabın taslağına sahip olarak nasıl bir örgüt üyesi olabilir? örgütün şifrelerini mi vermiş kitapta. insan saçmalıklar karşısında ancak saçmalayabiliyor şu anda yaptığım gibi.
    ileri demokrasi! 1,2,3,4 ileri! imamın ordusu ileri demokrasisi... bu saçmalığın durabilmesi için ne yapmak lazım? herkes kendi imamın ordusu kitabını yazsa mesela ...? ben imamın abdestsuyunu yazmak istiyorum lokasyon asya ile avrupanın birleştiği yer.
365 entry daha
hesabın var mı? giriş yap