920 entry daha
  • fgcileri göreyim! bir fg daha sona erdi benim için çok sulak bir bölüm oldu. bir fg ağladı bir ben,bir kerim,bir ben,bir vural,bir ben.

    fatmagül,çok değil iki yıl sonra seni cemaat dersanelerin birinin t-shirtünü giymiş öss birincisi olarak “sinemaya gittim,parka gittim,whooper yedim,arkadaşlarımla taso oynadım,azıcık da çalıştım,başarının sırrı bu” diye açıklamalar yaparken görürsem hiç şaşırmam. en zor şartlarda bile çalışman,çalışmayı tatil için seven bizler için o kadar şaşırtıcı ki ricky martinin gay olduğunu öğrenince bu kadar şaşırmamıştım. . türkan yayından kaldırılma tehlikesiyle karşılaşınca genç kızların eğitimini fatmagül sırtladı. kardelen fatmagül oldu.ne zaman görsem ders çalışıyor. tebrik ediyorum. bu azimle fatmagül türkiye 1.si olup cerrahpaşa tıp kazanıp prostat olacak olan erdoğan'ı harem ağası kıvamına getirecek. obezite olacak olan selim'e iğne batırıp patlatacak. depresyona girecek olan vural'a hergün 4 saat hakaret terapisi yaparak vural'ın kendine işkence ederek intihar etmesini sağlayacak. kerim ile beraber yürüyüp yaşaranlar'ı dabakhaneye göndermelerini istiyorum. ***bu hafta o kadar ağladın o kadar ağladın ki dayanamayıp ben de koyverdim,demirleri paslandırdım. uzaktan ananesinin evinde naftalin kokulu dantellerle örtülmüş tv’yi izleyerek kuğu boynu yeşil cam şekerlikten akide şekeri yiyip,tüm jenarasyondan kadınlarla oturup ağlayan,göbeğini yaya yaya o sırada bir kurabiyeye uzanan biri olarak görünecek olsam da açıklamak zorundayım. çok duygulandım. beren saat’in dramatik sahnelerde iyi oynadığını düşünüyorum,bir o kadar mutlu olduğu sahneler için de “mutlu olma sen emi,hemen tikicana bağlayıp,ağzını eğiyorsun” diye beddua edesim geliyor.

    kerim,deri montunu çıkarış tarihin ile işe giriş tarihinin aynı olduğunu fark ettim. aylarca üstünde duran,pişik yapan,yapışan ve derinden bir parça olan montu çıkarmak için de zaten ağır sanayi edevatları gerekiyordu.

    meryem abla hani şu mahallelerde devekuşunun boynu pencereye sıkışmış gibi hep pencereden bakan,geleni gideni kollayan,her şeyi bilen ortaya çıkaran arka sokaklar komşuları vardır onlardan farkın yok. zaten o komşular fbi’den daha çok şey bilirler. herşeyi ortaya çıkarıp,yüksek zekanla olayları kavraman,panter gibi hemen olaya sıçraman sanki bir agahta christie romanından kopuvermişsin izlenimi yaratıyor.seni seviyorum.

    erdoğan,şekerim popon çok büyük. tüm yediklerin oraya pompalanmış.ve üzülerek söylüyorum ki(kür) memen var. çocukken seninle “pompiş erdoğan,memeli erdoğan” diye dalga mı geçtiler de bu kadar psikopata bağladın. aklında yüzlerce sevimsiz entrika,bir yüzsüzlük anlamadım gitti. hala ne uğraşıyorsun,şirketi ele geçireceğim,fatmagülü bir daha yapacağım,gaye benim atım olacak,süperman olup gökdelenleri deleceğim,dünyayı ele geçireceğim”. bu kadar komplex yaptıysan şekerim ebru şallı tam bir mucize,iki ay bir pilates topu seni yuvarlar,bir sen onu. sonra kalorifer borusu gibi olursun.sen de kurtulursun biz de. nitekim o kadar vural falan gördükten sonra senin bornozlu pozların ailecek bir facia yaşattı bize.

    vural,sana daha önce “yap et sonra nefret ediyorum kendimden de. ne güzel.dolaptaki tüm yemeği tabaklarıyla tencereleriyle bitirip üstüne çatal bıçak yemek masası ve örtüsünü de mideye indiren hüsmen ustanın ya yedim de gitti diyet pişmanım demesi ile aynı hesaptasın.” derdim ama senin ağlaman hepimizi çok üzüyor artık,emraha bağladın iyice. yeter gözlerine baraj kurulacak yakında. seni tüm çekirdek çitleyen,burnunu karıştıran,atletli atletli evde dolaşan tv izleyicisi affetti. sen o iki sarı çıyandan farklısın. kısacık boyunla bir çuval inciri de bok ettin,o konuya hiç giremeyeceğim,kendimi koltuktan atasım geliyor. hay o minibüsün kalkış saatine,tansiyonum çıktı

    rahmi nihayet pikachuluktan erkekliğe adımını attın. mukaddes stayla kadınlar sever öyle kıskanılmayı,iki höt höt denilmeyi. mukaddes de bu ara dünya iyisi,salihi saliha diye kaydetmesi de çok güldürdü beni.

    münir’e bu kadar yüklenilmesini anlayamıyorum. bunların oğulları daha beter bir şey yaptılar. ve adam bunu örttü. çok kötü bir adam evet hatta tarama özürlü yapısı ile bunu perçinliyor.ancak erdoğanlar da biraz kadir kıymet ve kendini bilsin. adam kendi korkusunu bile golf turnuvası var da ona katılıyorum aahaha,antalya da güzel ya sıcak falan oh yeah” diye gizliyor. ayaküstünde elli yalan atıyor. yani tam sizin kaleminiz bir adam. bu adamı kaybederseniz topyekün hadım edilirsiniz.

    fg iyi gidiyor melekcim ve ececim iyiki yaprak dökümü bitti. bu işe sağlam asılmaya başladınız. 19. bölümden beri soluksuz izliyorum.
1050 entry daha
hesabın var mı? giriş yap