3 entry daha
  • litaretüre indianapolis'teki 2002 dünya basketbol şampiyonasıyla birlikte girmiştir. hatta emin olmamakla beraber hidayet sokmuştur da diyebiliriz.

    o zaman şampiyona amerika'da olduğundan mıdır nedir favori takımlar turnuvaya takım taklavat tam kadro teşrif etmişlerdir şöööyle bir endamımı görsünler konu komşu deyü(burdakine gelmedi ipneler). hatta bunların bazıları; "arjantin-yugoslavya-biraz da ispanya" o zamanın light amerika-rüya takımını yenicez diye acayip bir hırs, motivasyonla da gelmişlerdi. işte bu gaza gelmiş takımlara (bunların ikisiyle oynadık bilin bakalım hangileri) bizim saçları civciv sarısı çocuklar çarpıldıkça (o zaman bizimkilerin de motivasyonu saçları sarıya boyamaktı, ibrahim dışında); murat kosova bizim oyunculara mikrofonu tutar, bizim ender, hidayet felan da ehmmm maçlarda kırılma anlarımız oluyoo şöyle böyle diye sallarlardı. iyi bahaneydi aslında.

    neyse, şimdi ben de hangi mevzuda sıçsam, ee aslında iyi gidiyordu da şöyle bir kırılma anı yaşadım vs. ayaklarına yatıyorum, politikacı hesabı.

    ayrıyetten: lan herifler otuz sayı fark atmış; neyin kırılma anından bahsediyosun arkadaşım?
7 entry daha
hesabın var mı? giriş yap