375 entry daha
  • meyve bence. bugün keşfettim bunu, öğle yemeğinden sonra çileğimi yerken... (bkz: sözlük yazarlarının bugün öğrendikleri)

    mesela çilek diye bir şey var. kabak gibi de olabilirdi, brokoli gibi de, soğan veya turp gibi de, sunta veya plastik gibi de.. ama o öyle durmuş durmuş kırmızı benekli bir şey olmuş, acayip güzel kokusu olmuş, göz belerten bir tadı olmuş... öbür taraftan erik dediğin bambaşka bir tempo tutturmuş almış başını nereye gitmiş. üzüm top top olmuş şekerli olmuş da, portakalın ekşimtrak olacağı tutmuş. benim de sevgi pıtırcığı olacağım tuttu işte yemek masasında bunları düşüne düşüne, analyse this'teki robert de niro gibi gözlerim doldu durduk yere. ne güzel gezegende evrimleşmişiz lan biz. bi ne güzel evrimleşmişiz. o meyveleri yiyip sindirecek ağız bağırsak yapısı geliştirmişiz. ya bufalo olaydık? yan tarafta çilek var tarla tarla, kivisi muzu karpuzu çürüyüp gidiyo sen ot yiyosun paso. çok üzücü değil mi? ne kaçırdığını da bilmiyorsun hem de. hmm yeşil ot, oo daha yeşil ot, üff yemyeşil ot diye diye bitiyor ömrün. çitalara falan da üzüldüm sonra, tamam impalayı görünce benim de ağzım sulanıyor ama düşünüyorum sabah impala akşam impala bıkılır be! şöyle bi zeytinyağlı pırasa, bi elma istemez mi canın? zihni yönden en gelişmiş olduğumuz belli, eti sütü her bir şeyini yemeyi akıl etmişiz gezegenin. yokladım bir ağaç kabuğu işine girmemişiz. ona da iyi ki girmemizşiz zaten denemiştim hiç bir numarası yok.

    sözün özü, şimdiye kadar var olan orgazmik yiyecek listemi komple revize ediyorum. bir numaraya da yeni keşfettiğim deveci armutunu yerleştiriyorum. ritter sport marzipanı tahtından etti o eğri büğrü tipiyle.
451 entry daha
hesabın var mı? giriş yap