1117 entry daha
  • - sergen fuhus operasyonunda ismin geciyor bu konuda ne diyeceksin ?
    - bekar adamim kardesim kim ne karisir.

    ozeti budur sergen'in. o yuzden sergen kendisine baksaydi avrupa'nin en buyuk futbolcularindan birisi olurdu diyenlerle kaybedenler kulubunu izleyip kaan caydamli'da bir baltaya sap olsaydi kiz birakip gitmezdi diyenler ayni kisilerdir. olayi cok yanlis anlamis ve yorumlamislardir. avrupa liglerinde belli bir yuzde ustunde milli mac oynamayan adamlar transfer edilemez gibi bir madde var. sergen'in arasi milli takimla hic iyi olmadigi icin o kapilari acmadan kapamisti zaten. bu durumdan bana benzer hinzir. bende mesela gecmis zaman oss'de full bile yapsam ortaogretim basari puani yuzunden giremeyecegim bolumler vardi. *

    - sergen kilo vermeyi dusunuyor musun ?
    - he 5 kilo daha verecem jokey olacam amk.

    yildiz miydi bilmiyorum. ama buyuk futbolcuydu sergen. cok guzel bir kafayi yasiyordu. kimse bana sergen besiktaslidir dedirtemez. bir sansar nuri'ye bir tilki cemil'e besiktasli derim ama sergen'e demem. sergen sadece istedigi sartlar o an besiktas'ta olustugu icin oynamistir, oynadigi surece. sergen kimsenin istemedigi bir seyi yaptiramayacagi bir futbolcuydu, yeteneginin bile. yetenegi kalk gidelim buralar bize dar dedikce sergen bok yeme otur dedi.

    - 90. dakikada fenerbahceye attigin golle galip geldiniz ne diyeceksin ?
    - benim gibi yildiz futbolcularin takimlarini sirtlamasi gerek bende oyle yaptim.

    besiktas'a tekrar dondugunde ahmet dursun 10 numarayi giyiyordu. o sebeple sordular 'sergen hangi numarayi giyeyeceksin ?' diye; adam tereddut etmeden benim numaram belli siz ahmet'e sorun dedi ya la. sampiyon belli ikinci kim der gibisinden. bu ne ozguven demedi kimse kendine. ahmet dursun zaten kendisine yakisan 7'ye dondu falan filan.

    - sergen neden daha cok kosmuyorsun ?
    - yoruluyorum.

    bir macta frikik sirasinda rakip takimin baraji adim adim yaklasti hakeme caktirmadan. sergen itiraz ediyor hakem vur diyor. sergen koca gobegiyle once bi ileri zipladi kimse ne yaptigini anlamadan baraji adimlamaya basladi. herkes saskin sonra bi baktik ki hakketen baraj olmasi gereken yerde degil. sari karti yer ama inonude yer yerinden oynamaktadir. ayni tavirlari sonraki sezon londra'da chelsea macinda oyundan cikarken sergiler. yavas ciktigi gerekcesiyle yanina gelen hakeme ragmen temposunu bir gram artirmadan devam eder. hakem eslik eder sadece sonra sari karti gosterirken bile yanima cagirsam gelmez mi acaba dusturuyla mi sergen'in onune gecip kart gostermistir bilemiyorum.

    - sergen senin haberini yayinlarken altina hangi muzigi koyalim sen sec.
    - serdar ortac'tan ben adam olmami koyun.

    kim ne derse desin bu topraklarin gordugu en 'en' futbolcudur sergen. sen dersin en yetenekli, baskasi en vurdumduymaz, digeri gelir en capkin der hepsi olur bunlarin. siritmaz.

    - yeni transferler hakkinda ne diyeceksin sergen ?
    - gokhan gulec yetenekli bir kardesimiz basarili olacaktir. jun'da oyle. bobo'nun da adi guzel.

    yorumculugu konusunda ise tek soylenecek sey kendi deyimiyle sikinti var olacaktir.

    - kim lan bu takimin penalticisi
    - pancu.
    - (gozunun icine bakarak) niye bu tumer kullaniyor oglum o zaman.

    bir de medyaya yansimayan bir ani. ablamim bi tandigi havaalaninda yer hostesligi yapiyor. daha once bir yolcuyu yanlis bir ucaga aldigi icin uyari almis o yuzden cok dikkatli. adamin birisi gozlugu ve sapkasiyla kimligini gostermeden bileti gosterip gecmek istiyor.

    hostes: ali bey lutfen bir kimlik gorebilir miyim.
    ali bey: ali bey kim amina koyayim.

    o ali bey 10 numarali formasiyla ali riza sergen yalcin.
13009 entry daha
hesabın var mı? giriş yap