• ispanyol menşeili kata markası. yanılmıyorsam yalnızca kata* üretiyorlar. ramon julian gibi bir yetenek de kendilerini tercih ediyor. ra modelini yakın bir zamanda almayı düşünüyorum, sonrasında analizini yaparım nasıl olsa, evet.

    ekleme: ra'yı k2 outdoor'dan 170 kağıda aldım. taban vibram xs grip. normalde ayakkabıda 43 giyen ben 41.5 aldım ki cuk oturdu. e doğal olarak performans katası olduğundan gayet de güzel sıkıyor. deneyecek arkadaşlar 1-1.5 numara küçüklerini denesin. ayakkabının dış görüntüsü iyi, turuncular parıl parıl parlıyor yerinde. onun dışında beyaz kaplama süet deri kısmının şimdiden çamura toza bunalınca berbat bir görüntüye ulaşacağını biliyorum. şu an kullandığım mammut karmada da aynı sıkıntı vardı çünkü. ayak teri ve toz partikülleri birleşince beyaz gayet siyaha dönüşebiliyor. cırt cırtlı olması rahat bir şekilde giymeyi kolaylaştırıyor, ki topuk kısmında zaten iki lastik var. tenaya logosu babannelerin dikiş makinasında kotlara diktiği yamalar gibi, oldukça amatör bir görüntü. ayakkabıyı kayada denemedim, önümüzdeki haftasonu olimpos'da denedikten sonraki ayrıntıları da umarım eklerim.
    son olarak; tenaya ile ilgili birkaç araştırma daha yaptım da, adamlar bildiğin atölye modunda üretim yapıyorlar. yani la sportiva, scarpa gibi markaların yanında küçük kalması gayet doğal. eğer siz de el emeği göz nuru katalarım olsun, farklı olayım diyorsanız tavsiye ederim. performansını da dönüşte vericem artık.

    eklemelerden ikincisi, muhtemelen de sondan bir önceki: 23 nisan haftasında olimpos'da deneme şansına eriştim. kayada güzel tutuyor, ayağı sarması iyi. geçen hafta da karakayalar'da denedim ve altı pütürleşmeye başladı. eğer taban aşınması beklediğimden uzun olursa gerçekten kaliteli bir ürün olduğuna kanaat getireceğimdir.
2 entry daha
hesabın var mı? giriş yap