9 entry daha
  • hafta sonları kahvaltılık bir program yapıyor. iyi, güzel, hoş fakat son haftalarda iyiden iyiye hayvanların şirinliklerini izleyelim, bebekleri sevelim ve bu konularda ne kadar video varsa izleyelim formatına döndü. bayıyor. hayvan sevgisine dikkat çekeceğim derken, bıktırıyor.

    seda'cım artık herkesin evinde ya internet var ya da uydulu, digital platformlu bir tv sistemi. interneti olan video paylaşım sitelerinden, olmayan akıllı tv'den falan zaten izliyor bu türden videoları.

    habire video göstererek hayvan sevgisi aşılamaya çalışmak yerine arada sırada il bazında nerede hayvan barınağı var, adresi, telefonu nedir, ne yapılabilir, bir barınağa ne götürülür falan gibi bilgiler versen ve bunu programının belli bir bölümü haline getirsen amacına daha kısa yoldan ulaşacaksın ve biz izleyicilerin de aman ne komik köpek, ne şirin kedi diye video izlemenin ötesinde bir işe yaramaya çalışacağız.

    ek: benzer bir e-mail aldı az önce ve esti gürledi seda. bu konuda asla eleştiri ve öneri kabul etmiyor. onun istediği gibi olamayacağımız için zaplıyoruz programını. yüzlerce tv kanalı, binlerce program ve onun gösterdiği hayvanlı videoların alasını gösteren onlarca video paylaşım sitesi var. kusura bakmasın.
253 entry daha
hesabın var mı? giriş yap