9 entry daha
  • kardesinin aksine cocuk gibidir. cok ictigi gibi ekurilerine ve calisanlarina da icirir. biri yer biri bakar a karsidir. kivama gelirse bara gecip kendi ickisini kendi hazirlamak ister ve sagi solu devirerek cesitli atraksiyonlara girdikten sonra tatmin olup cikar. dunya iyisidir, bonkordur ve dunyanin en guzel kadinlarindan biriyle evlidir. ayrica kendisine benzeyen bir de kizi vardir. asmalimescit birkac mekan disinda ciller ailesine ait gibidir.
    calisanlarinin bosuna korktugu adamdir. mert ciller tam tabirle "karincaya bile zarar veremeyen" insan kategorisinin basini cekecek kadar iyi yureklidir.

    edit: maalesef bir yazarın attığı mesaj üzerine ögrendim ki eşine şiddet uyguladığı iddiaları varmış. ben kendisini çok yıllar önceden patron sıfatı ile tanıdım. bize karşı her zaman şakacı, ilgili, cömert bir insan olmuş, egosuz davranmıştı. bu sebeple yazdığım ikinci entri olan “karıncayı dahi incitmeyecegini düşündügümü” belirttiğim entrimi sildim. iddialardan dolayı da çok üzüldüm. kimse göründügü gibi olmayabiliyor.
10 entry daha
hesabın var mı? giriş yap