118 entry daha
  • valla soyle soyleyeyim. ben buna bir son verebilmissem, herkes verebilir. benim icin sigara icmek kadar siirsel bir eylem daha yoktur.

    sahane sigara icerdim, bana cok yakisirdi. sakalli adamlarin sigara ictigi gibi sigara icerdim. [gerci, sakalli bir adam olmamdan kaynaklaniyor olabilir bu durum.] bir insan sigarayi bu kadar mi guzel tutar, agzina bu kadar mi guzel goturur, dumani icine bu kadar mi sahane ceker, dumani bu kadar mi guzel uflerdi.. valla hepsiydi. ben sigara ictigimde icmeyenin dahi icesi gelirdi.

    musaadenizle soyle yurekten bir "hasiktir" cekmek istiyorum kendime afedersiniz. sigara icmeyi cok severdim, orasi dogru. siirsellestirdigim de dogrudur, sairlerimiz sagolsunlar. ama kendini sigara uzerinden tanimlamak, sigarayi sanki bir ben iciyormusum da baskasi hic icmiyormus gibi dusunmek -hatta sanki benim sigara icmem sigara icme eylemine bir guzelleme imis, sanki ben sigara icmek istemiyormusum da sigara icme eylemi varliginin idamesi icin bana muhtacmis gibi dusunmek- de ne oluyor derseniz, soyleyeyim. bok yemek oluyor.

    burada bahsetmek istemedigim ozel bir durum daha var, ona ragmen sigarayi birakmamistim. cok acayip bir duygu bu sigara icmeme duygusu. yani ders bitene kadar icmeme, metrodan cikana kadar icmeme, yemek bitene kadar icmeme degil. hic icmeme. uyaninca icmeme, bira icerken icmeme, yemekten sonra icmeme, okurken icmeme, yazarken icmeme, cay icerken icmeme.. cok zor yahu. yani aklim hafsalam almiyor. gerci henuz 24 saat oldu. zamanla alisiyor herhalde insan, soylenenlere bakilacak olursa. ben de alisirim herhalde.

    yalniz sigarayi birakmanin bir faydasi var: evden ciktigimda kafam rahat olacak artik anasini satayim. sigarayi dondurdum mu sondurmedim mi diye dusunme derdi yok bundan kelli! hehe :)

    hamis: 48 saat esigini de asmis bulunmaktayim :)

    ikinci hamis: dumansiz 1 hafta! :)

    ucuncu hamis: dun itibariyle ucuncu haftami geride birakmis bulunmaktayim. canim fena halde sigara icmek istiyor bazen [misal, simdi]
    fakat bir manasi yok sigara icmenin. icsen ne olacak yani simdi diye dusunerek kendimi yola getiriyorum. yarayacak herhalde. du' bakalim. gerci uc hafta icmedigime gore artik icmem. kesin.

    aralik 2012 itibariyle dorduncu hamis: .mini siktiimin mereti! :(
385 entry daha
hesabın var mı? giriş yap