• konuyla ilgili olarak " hayatımız sosyal ağlarda sıkışıp kaldı. " demek yerine daha farklı bakmak gerek olaya. bence tek sıkıntı insanların ilgi manyaklığı ve bu manyaklığa facebook da dahil tüm sosyal ağları alet etmeleri. efendime söyleyeyim; adamın yakını öleli daha gün olmamış adam facebook'a girecek kadar vakit ve güç bulup, beraber çektirdikleri bir fotoğrafı seçip koyuyor facebook'a. bir de description'da veriyor duygu sömürüsünü. ohhh... gelsin ilgi, alaka. ardından hemen teşekkür edip, taziye yorumlarını kabul edecek kadar bile vakit bulabiliyor. oldu olacak bir de mezarı başında fotoğraf çektir, onu da taglersin.

    benim bu kişilerin acı çektiğine inanmam mümkün değil. neden mi?

    1- insan gerçekten sevdiği birini kaybederse ne facebook'a girmek gelir aklına, ne de çektiği acıyı afişe etmek.
    2- malum...insan böyle durumlarda 2-3 gün nefes alacak vakit bile bulamaz; cenazeydi, mevliddi, taziyeydi. o kadar acı çekerken bu kadar şeyle uğraşmak daha fazla acıtır insanı.
    3- sevdiğini kaybetmenin acısı yemeden içmeden keser insanı. normal hayata dönmek zaman alır. işe bile zoraki gidersin ilerleyen günlerde.

    kayıplarını bile kendilerine facebook malzemesi yapan insanları hiç anlayamayacağım ben ve her kim olursa olsun yaptıkları hep samimiyetsiz gelecek. üzgünüm.
70 entry daha
hesabın var mı? giriş yap