6 entry daha
  • inandık size koreografisi:

    http://twitpic.com/4rzqj5

    "buyrun size poster, hemde imzalı." başlıklı yazıları. :

    istanbul b.b. ile yapacağımız karşılaşma için hazırladığımız çalışmanın basına sızması medyanın fazlasıyla hoşuna gitti.şampiyonluğa gittiğimiz bir dönemde içimizdeki şerefsizden alınan haberi kaçırmayan medya mensupları, elde ettikleri bilgiyi ''emeğe saygı'' kavramını göz ardı ederek çarşaf çarşaf yayınladı.

    yapılacak çalışmanın tüm detayları ile irdelendiği haber silsilesi içerisinde, organizasyonu gerçekleştirenlerin emeğine saygı göstermemek basının haber için her yolu mubah saydığının göstergesiydi.haber değeri taşıyan her konuyu yayınlamak şüphesiz ki medyanın görevi.ancak hassasiyetlerimizi daha önce ortaya koyduğumuz böyle bir konuda, bilgimize başvurulmadan bu denli ayrıntılı bir haberin yapılması bizlerin emeğine yapılan ciddi bir saygısızlıktı.

    rekor budalası olup, yapılan basit çalışmaları medyanın kucağına atarak şov yapan rakip tribünlerin alışkanlığı ile traj kaygısına düşen medya mensupları, bu defa duvara çarptı.manşete taşıdıkları poster haberleri, prensip olarak kabul ettiğimiz politika gereği ''yalan haber'' olarak ilgili medya kuruluşlarının itibarına eksi olarak kazındı.

    şunu bir kez daha ifade etmek isteriz ki ;

    önceden deşifre olan organizasyonu iptal etmek, sahip olduğumuz tribün kültürünün gereği.istanbul b.b. karşılaşması için hazırladığımız çalışmanın medyada detaylı yer alması, daha öncede olduğu gibi çalışmanın iptal edilip yeni bir çalışma yapılmasına mahal verdi.

    bir gün gibi kısa bir sürede yeni taslak oluşturulup, maç öncesi ortaya çıkan "inandık size" koreografisi yapıldı.endüstriyel kültüre karşı olan biz ‘’okul açık’’ mensuplarının, bu kültürü tutkuyla temsil eden kişilerin orta oyununa alet olmaması, bu kültürü hararetle savunanlara atılan sağlam bir tokattı.

    içimizdeki bir şerefsiz tarafından servis edilen haberi muhataplarına sorma gereği duymadan saygısızca sütunlarına taşıyanlara yaşanan bu olaydan ders almalarını öneriyor, verilen emeklere saygısızlık göstererek sergilenen bencil anlayışa, imzaladığımız posteri samimiyetle hediye ediyoruz.

    http://www.facebook.com/…mzal%c4%b1/208602675828603
17 entry daha
hesabın var mı? giriş yap