6 entry daha
  • geçen gün kuzenimin hisarüstü'ndeki evine gideyim dedim, en yakın arkadaşım da orada. uzun süredir görmemişim kuzenimi, kankamı. evde kuzenimin eski sevgilisi, bi komşu, bi de benim sevgilim var. öyle aile saadeti. sonradan biri daha geliyor, boğaziçinde okuyormuş. kuzenimin arkadaşı. trivial pursuit oynuyoruz. tüm şovuma rağmen yenildik maalesef. bizim ekip. ben, kuzen, sevgilim ve kuzenimin arkadaşı.

    günler geçti işte, yârimle havadan sudan konuşuyoruz. o dedi, ya o gün oyun oynadık ya biri daha gelmişti, bizim ekipteydi. onu gözaltına almışlar. ismini unuttum tabii o arkadaşın. fakat nejat'la o kadar ortak özelliği var ki. harbiden oymuş. neyse ki, ucubeye dönen kck davasına iç edememişler nejat'ı. geçmiş olsun valla.

    kck davası kürt sorununu çözmek istemeyen devletin, akp'nin rehin politikası, kürt hareketini hizaya getirme çabası. haktan hukuktan bu kadar uzak olunca, sosyoloji öğrencisinin ders notlarını örgütsel döküman göstermesi devlet aklınca mantıklı, diğer türlüsü nereden tutsan elinde kalıyor.

    bu arada churchill ve stalin nerede uzlaştıydı? sivastopol değil.
121 entry daha
hesabın var mı? giriş yap