2 entry daha
  • hafta içi yaşanan curcunanın ardından adeta inzivaya çekilmektir..

    inziva halindeyim mesela şu an. kedimi saymazsak yapayalnızım. muhakeme ediyorum düşünüyorum tasarlıyorum. rahatım ama. bugün tüm gün evde olma gerçeği hoşuma gidiyor. herşeyi bir süre de olsa arkamda bırakmak güzel bir duygu. telefonumu çoktan kapadım. evde olunca rahatsız edilmek istemiyorum. film izliyorum hayattaki en büyük tutkumu icra ediyorum. günde 3 bazen 4 tane izlediğim oluyor. sözlüğe girip kendimi anlatabiliyorum. sözlüğü günlük gibi kullandığımı da farkettim bu arada ya neyse..
    en kötü tarafı yemek sorunsalı oluyor evde hiç yemek yok mesela. ve acıkmaya başlıyorum. ne yesem sıkıntısı başladı bile. bunu halletsem günlerce dışarı çıkmam heralde. kitaplarım filmlerim kedim yeter gibi.. en azından 2-3 gün çıkmam..
    evde olmak huzurlu sıkıcı değil, tabi her gün evde olanlar için durum farklı olabilir ama stres altında çalışan bünyeler için kısmi bir cennet havası yaratabiliyor..
    evde olmak, yalnızlık insanı kendisiyle başbaşa kalma sonucunu da doğurduğu için daha da medite edici olabiliyor.hayatın hızlı akmasını sevmiyorum. yavaşlatıyorum hayatı ya da öyle hissediyorum..
23 entry daha
hesabın var mı? giriş yap