• anasının amına yarrak giren bir piçin hikayesidir.

    --- spoiler ---

    sonunda ölüyor.

    --- spoiler ---

    ömrünü doktorlara sövmekle geçirmiş ezik bir ibnedir kahraman. kapasitesi yetmez ama içinde ukte kalır tıp. eczacı çıraklığı falan yapar. anasını sikenlere viagra satar. kutsal meslek yoktur der. o sıralarda türk diyanet vakfı konya şubesi başkanı hüseyin demirci, 'kemal gürüz'le kemal alemdaroğlu'nun cenazesini yıkamayız, namazını kılmayız' der televizyonlarda. imamdır yapmaz. ama işte kemal alemdaroğlu o sırada çıkar ve eğer hastalanırlarda ona gelirlerse gene de onlara bakacağını söyler.

    bu duruma sinir olur. internete girer, sözlüğe falan kayıt olur akabinde. sağa sola saçma sapan şeyler yazar.

    dikkatinden kaçan şey ise "ona gelirlerse" lafıdır.

    artık takke düşmüş, kel görünmüştür. kutsal meslek yoktur. doktora gidersen orospu çocuğusun diye haykırır seyirci. 25 yaşında genç ve sıhatliyken böyle konuşmaktadır. aşıları yapılmıştır. sanitasyon için harcanan emeği bilmemektedir. yaşlanıncaya kadar kulağından hiç gitmez bu laf. doktora gidersen orospu çocuğusun.

    gün gelir eczaneden aldığı ağrı kesiciler kesmez olur. ama doktora giderse orospu çocuğudur. uzaklaşır insanlardan aramasınlar 112'yi. geberir bir köşede. dünyadan bir pislik eksilir. yalan amına koyyim. böğüre böğüre gelir acile.

    orospu çocuğudur. çünkü bu kaçınılmaz bir gerçektir. postülat değil teoridir.
2 entry daha
hesabın var mı? giriş yap