5 entry daha
  • kalite / fiyat oranı gaaayet yüksek olan sinema. yeni açılan sinemalara artık sormak bile istemiyorum seans fiyatlarını, çünkü 15'in altında cevap alabildiğim yok. şaka maka torrent'i hanımefendilerin bile kullandığı bu dönemde, internetten film izleme sitelerinin tonlarca olduğu bu dönemde hâlâ 2 kişilik sinema ücretini 30 lira yapabiliyor çoğu yer

    bu yüzden metroport'taki sinemanın her gün, her saat, her film için 6 lira olması gayet güzel. buraya kadar her şey güzel ama fakat lâkin bugün kendileri gözümden oldukça düştüler. sen nasıl karayip korsanları'nı iki salonda birden açıp ikisini birden dublaj koyarsın! hasta mısınız yahu. dublaj ne lan bu devirde? dublaj ne? türkçe film çek, onu yap. sesleri ayrılır mı oyunculardan. ne anlamı kaldı! anlatamıyoruz çünkü adamların karayip korsanları'nda hedef kitlesi 18 yaş altı!

    çok kızdım, çok. filmin çekildiği stüdyoda çalışmış amerikan arkadaşım başka bir ülkede yani burada o filmi çekildiği dilde izleyemiyor, ne garip. yani hollywood'un bitmesini, dünya sinema sektörünün amerika'dan arınmasını en başta isteyenlerden birisiyim ama bunun çözümü orjinal yerine gerizekalı gibi dublaj koymak değil. hani bunu söylemiyorlar da, bilette de yazmıyor. arkadaşın daha önce gitmiş, o söylüyor sana, sen de gidip hemen soruyorsun, "haa evet dublaj noldu ki?" cevabı alıyorsun. diyecek bi şey yok.

    hiçbir sinemamızda ingilizce altyazı olmaması konusuna daha sonra çok detaylı olarak değineceğim.
10 entry daha
hesabın var mı? giriş yap