287 entry daha
  • ilk yarısı ayakta duramayan fenerbahçe'li oyunculardan geçilmeyen maç olmuştur. yağmurlu havada nasıl bir alt varsa o kramponlarda ayağına topu alan kayıp düştü. neyse ki ikinci yarı kramponları değiştirmeyi akıl ettiler de performansları biraz daha arttı. ilk yarıdaki 4-3-3 tarzı futbol sezon başına bir gönderme tadında idi ama pek de tuttu sayılmaz. zira sivasspor'un akın akın geldiği bir süreç vardı ki, gözler kapalı izledik.

    korcan'ın yediği gol, maçtan önce o kadar ettiği lafa bir kapak niteliği idi. o kadar amatör bir gol yedi ki, o kadar olur. bu arada volkan'ın yediği goller de ilki hariç kendisine pek yakışmadı. maçında ilk yarısında sakatlanan gökhan'ın oyunda kalmak için diretmesi bize bir gole neden oldu ama takım bir şekilde titredi ve kendine geldi.

    sevindiğim nokta sivas'a kadar edilen laftan sonra çıkıp oynamaları idi. eksikleri hala dan dun topa vurmaları, zira galatasaray maçında da rakip basmaz iken topu ileri bakmadan allah ne verdiyse vurmaları ziyan bir durum. ağa bir durdur topu bir kafayı kaldır sonra ne yaparsan yap, ama böyle daha pozisyon başlamadan bitiyor.

    bir de durum 4-2 iken sevinmeye başlarken yenen 3. gol var ki, millet sevinçten delirirken bizim götümüz atıyordu. allahtan maç sadece 2 dakika uzadı da sıkıntı yaşamadık. lan düşünsenize 90+3'te 4-4 olduğunu vallahi yıkarlar billahi yıkarlar...

    neyse bir şampiyonlukta böyle geldi geçti, şimdi asıl sorun fenerbahçe yönetimi kazandığı ve kazanacağı toplam 35milyon euro ile neler yapacak. umarım kulübün borçlarının kapatılması yönünde çalışmalar yapılır ve daha fazla para kazandıracak yatırımlar gerçekleştirilir. zira bu kadar borcun artarak azaltılması gerekmekte ve bu şampiyonluk büyük bir ilaç olabilir.

    akıllı çalışmalar ve gelecek 2 şampiyonluk daha bizi ekonomik açıdan oldukça rahatlatacaktır. buradan yetkililere sesleniyorum.
48 entry daha
hesabın var mı? giriş yap