6 entry daha
  • yazın sıcağı ve transfer döneminin gazı ile birlikte en çok beklenen oyun olacaktır kendisi. herkes yeni kadrolarla kendi takımını seçip bir iki ekstra transfer ile avrupa'nın tozunu attırmak, yalandan da olsa "abi ben fm'de oynadım, bizim takım aslında taş gibi taşş" geyiklerine başlamak için can atacak.

    ama oyun çıkınca klasik kopya oyunların çıkaracağı sorunlar, fm'in yine "100.000 tane satarsa belki 4 yıl sonra oyuna türkçe ekleriz eki eki" açıklamaları, yazın yapılan transferlerin adam akıllı oyuna eklenmemesi, eklense bile avrupa'dan yapılan flaş transferlerin türkiye takımınlarında özelliklerinin yarıya inmiş halde bulunması, alt yapıdaki bazı oyuncuların, hadi onları geçtim, normalde takımlarında herkesin nefret ettiği, oyuna girer girmez satacağı elemanların oyunda ilk 11'in vazgeçilmezleri olması gibi bir takım klişe haline gelmiş olaylar bizi bekleyecek.

    makyajdı, update idi derken birçok oyun sever için 3 ay sonra harddiskte "ya bu bilgisayar doldu ne silsem ne silsem" konulu bir tiyatroya ev sahipliği yapacaktır.

    ara transfer döneminde kendini yeniden kurdurtacaktır.
1513 entry daha
hesabın var mı? giriş yap