5 entry daha
  • bugün ovi'den cep telefonuma ücretsiz olarak indirdiğim oyun. çok beğendim. kadın bir karakter yarattım. bu karakterin özelliklerini belirledim, acayip yavşak ve flörtöz bir tip oldu bu. hem erkeklerle flört ediyor, hem kadınlarla. evlendirdim, eşine ek olarak iki erkek arkadaşı (date ve partner olarak) ve bir de kadın arkadaşı oldu!!! eşinin yanında başka erkekle şakalaşıyor, öpüşüyor, falan filan.

    en eğlenceli kısmı şuydu. karakterlerimin uykusu geliyor. benim kadın karakterin kocası ve erkek arkadaşı aynı yatakta uyuyorlar ve medeni bir şekilde, kavga falan etmiyorlar. bizim hatun kişi canı sıkılınca kocasına sormadan atlayıp çin'e, mısır'a gidiyor. üstelik koca mısırlı :)) erkek arkadaşlardan biri joshua, hatun arkadaş yasmine, bir tane de çinli erkek arkadaş vardı yanlış hatırlamıyorsam.

    oyunun müptelası oldum resmen! yalnız, sevişme ile ilgili komutlar olsa daha güzel olurdu. benim hatun kişi, kocasının yanında öteki herifle yiyişiyor, sonra kocası sinirleniyor, kocasını iki öpüp koklayınca kocasının siniri geçiyor. gerçek hayata uyarlanabilse keşke :))

    oyunun bir iyi tarafı: karakterim, arkadaşlarıyla aynı zamanda aşk da yaşayabiliyor. aşk göstergesi de arkadaşlık göstergesi de belli seviyeye kadar dolu görünüyor. aynı anda çok yakın arkadaş ve flört olunmuyor, ama sıradan arkadaşlarla flört edilebiliyor. süper!

    edit: anlatım bozukluğu
4 entry daha
hesabın var mı? giriş yap